Anoia

Notícia

ERC-Calaf regala senyeres per la Diada


Amb la voluntat d’aconseguir-ho, la secció ha decidit regalar-la a tothom qui la vulgui lluir. Així, doncs, durant el dijous 8, el divendres 9 i el dissabte 10, de 6 a 9 del vespre, la militància d’ERC de la zona obrirà la Seu del partit a Calaf, al carrer Sant Jaume 55, des d’on les repartriran.

ERC de Calaf també ha convocat a les dues del migdia un “dinar nacionalista” per a commemorar la Diada, que es desenvoluparà sota el lema: “Nou Estatut i finançament just per la Catalunya social, Onze de Setembre 2005, Cap a la indepèndència”. El dinar es realitzarà al Restaurant de Calaf La Cuina del Mercat al preu de 15 €. Per tal d’assistir-hi, els republicans preguen confirmació al telèfon 650 51 34 76 (Josep).
Aquesta serà la primera acció de la nova executiva de la Secció d’ERC de Calaf, escollida en assemblea el proppassat 13 de juliol. L’històric Francesc X. Duocastella va cedir la presidència a la Primera Tinent Alcalde de Castellfollit de Riubregós i Consellera de Medi Ambient de l’Anoia, Lourdes Oliveras. Com a Vice-president repeteix el regidor de Turisme, Esports i Joventut de Calonge de Segarra, Josep Sans. Altres membres són: el veterà militant Jordi Vilaseca com a Secretari d’Organització; l’ex regidor de Comerç de Calaf, Josep Torner, com a Secretari de finances o l’actual regidor Miquel Catalán, responsable de la política municipal de la capital de l’Alta Segarra, Calaf, fent tàndem amb el Cap del Grup Municipal, l’independent Ramon Torra.

A més d’aquests actes previstos per la Diada, des de la Federació Comarcal de l’Alta Segarra han informat d’un parell d’activitats que estan preparant per al mes següent. Per al 12 d’octubre celebraran la “Primera botifarrada contra la Hispanitat”. I més endavant està previst un acte informatiu sobre el procés estatutari.