Anoia

Notícia

Prats de Rei rebrà 542.575 euros per al seu projecte

  • Presenatció de "Viure al Poble"

El director general d’Administració Local del departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, juntament amb el coordinador dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Antoni Cassassas, signarà dimarts, 20 d’octubre, a les 17:00 hores, el conveni de col•laboració amb l’Ajuntament de Prats de Rei (Anoia) per poder dur a terme el projecte que ha estat seleccionat i que serà cofinançat pel Departament de Governació i Administracions Públiques i Fons Europeus, mitjançant el programa “Viure al poble”.

El projecte de Prats de Rei preveu una renovació integral de la urbanització dels carrers i places que formen el nucli antic del municipi. Aquest projecte, que rebrà un total de 542.575 euros, ha estat un dels 26 projectes escollits pel programa “Viure al Poble” per tal de millorar els serveis turístics i per protegir i conservar el patrimoni natural i cultural.

L’objectiu d’aquest conveni de col•laboració és el seguiment i l’avaluació del projecte, per poder participar de manera conjunta en la seva integritat i en l’afavoriment del seu desenvolupament.