Anoia

Notícia

#votarésdemocràcia

Aquest proper divendres dia 25 d’abril, la Federació comarcal d’ERC porta la campanya informativa “Votar és democràcia” a La Llacuna. A les 21h, a l’antiga guarderia de la plaça de les Eres, serà el torn de la diputada republicana Marta Rovira que explicarà els motius a favor del dret a decidir i de la consulta del 9 de novembre pel futur polític de Catalunya.
ERC defensa la viabilitat del referèndum del 9N i manifesta el seu convenciment de que es farà. Perquè existeix la determinació política per fer-ho de les forces polítiques que van acordar la seva convocatòria el passat dia 12 de desembre, fixant data i pregunta. I perquè una majoria del 75% de la ciutadania ho vol. I així ho manifestarem, democràticament i pacíficament una i altra vegada.
Marta Vilalta és diputada al Parlament de Catalunya per les JERC i el Pla d’Urgell. Diputada al Parlament de Catalunya per les JERC i el Pla d'Urgell. Membre de les comissions d'Ensenyament, Joventut, Acció Exterior, UE i Cooperació i coordinadora de l'intergrup pel Sàhara.