Arenys de Mar

Notícia

Els millors resultats de la història a Arenys de Mar quan falten poc més de cinc mesos per al 9 de novembre

La secció local d'ERC a Arenys de Mar agraeix tots i cadascun dels 1.785 suports que ahir van fer possible un resultat històric a la nostra vila amb la coalició L'Esquerra pel Dret a Decidir. Per primera vegada, Esquerra Republicana ha guanyat unes eleccions a Arenys de Mar i ha superat els 1.173 suports que va obtenir a les municipals de 2003, els 1.469 de les eleccions al Parlament de Catalunya del mateix any i els 1.736 que va obtenir al Congrés de Diputats el 2004. Aquests resultats ens omplen d'optimisme i d'esperança sobretot pel context en què s'han produït i per la proximitat del 9 de novembre.

 

Les eleccions d'ahir eren importants perquè al Parlament Europeu s'hi prenen moltes decisions que ens afecten de manera molt directa. Tot i que el pes que hi tenim els catalans mai no podrà ser gaire significatiu, era important que hi féssim sentir la nostra veu i la nostra convicció europeista, sobretot vistos els resultats en alguns països. Amb tot, si alguna cosa les ha fet especials ha estat la crida a la participació pensant en el referèndum d'independència del proper 9 de novembre i en les forces polítiques que ens hem compromès a defensar-lo.

 

Entenem que aquesta és una victòria del poble, de Catalunya, que continua sent l'autèntic protagonista, que ha tornat a respondre en aquesta nova crida a les urnes. Partits i entitats havíem demanat un bon augment de participació per enfortir el missatge a Europa i Catalunya ha tornat a respondre. Felicitem també, per tant, les altres forces polítiques compromeses amb el referèndum del 9N que també han millorat resultats respecte del 2009. Tots hem fet mans i mànigues per mobilitzar el país, per fer entendre la importància d'aquestes eleccions. I si a Esquerra Republicana hem pogut contribuir-hi més que mai no podem fer altra cosa que estar-ne contents i posar aquests resultats al servei de la propera cita amb les urnes. L'enhorabona a tothom i continuem el nostre camí, que cada dia som més a prop de poder fer el nou país que volem.