Arenys de Munt

Notícia

Governar amb responsabilitat, fer política amb honestedat

La urbanització superficial de la riera ja va tirar endavant amb els vots negatius de CIU el 2016
La urbanització superficial de la riera ja va tirar endavant amb els vots negatius de CIU el 2016
Des que ERC d’Arenys de Munt va començar a liderar el govern municipal l’any 2013, no hem escatimat esforços per treballar per Arenys de Munt d’acord amb els principis de bon govern, eficiència i transparència. El compliment dels compromisos amb la ciutadania adquirits en el Pla d’Actuació Municipal i el compliment dels acords definits en els diferents pactes de govern ha estat sempre la voluntat de l’equip republicà.

De maneres de fer política n’hi ha moltes. I des d’Esquerra no podem compartir la discrepància política argumentada en la mentida, ni la presa de decisions errònia en què sembla que està instal·lat el món convergent d’Arenys de Munt des que el lidera el senyor Lluís Campasol. 

A la taula de negociació després de les eleccions municipals del 2019, ERC no va dir mai formalment que Abell Coll fos un escull per a poder pactar, tal com repeteix darrerament Junts per Arenys de Munt. En aquelles negociacions però, sí que es va manifestar la disposició d'ERC a formar un govern independentista i progressista tant amb la CUP com amb Junts per Arenys de Munt, possibilitat que va haver de ser descartada després de que Junts mantingués negociacions paral·leles amb el PSC per a fer fora de l'alcaldia a ERC. Cal destacar que aquest pacte amb els socialistes no només havia estat vehementment rebutjat durant la campanya electoral pel candidat Campasol, sinó que a més fou l'origen de la ruptura amb en número 2 de la llista, l'ara independent Abell Coll, com ell mateix ha explicat en diverses ocasions.

Finalment, cal recordar que la convergència del senyor Campasol ja es va equivocar, per exemple, votant en contra de projectes de poble com el projecte executiu per a la urbanització superficial de la Riera, i recentment s’ha tornat a equivocar alineant-se amb el PSC per no votar a favor al Pressupost Municipal. A ERC defugim el debat estèril entorn l’opinió de Junts per Arenys de Munt sobre el  “tenir el cul llogat” en política, i emplacem a tots els grups municipals independentistes i d’esquerres a treballar per Arenys de Munt governant amb responsabilitat i fent política amb honestedat.