Arenys de Munt

Notícia

ERC presenta la llista electoral en el decurs del Sopar de la República 2015. L’acte ha posat èmfasi en la importància dels valors en la política. La projecció del vídeo “Els valors republicans” transmeten els 28 valors en 28 escenaris diferents de la vila amb la participació de més de 50 persones.

En el decurs del Sopar de República, la commemoració del 84è aniversari de la proclamació de la República Catalana en la que han participat més de 150 persones, ERC d’Arenys de Munt ha presentat llista electoral per a les properes eleccions municipals, una llista que combina la continuïtat dels regidors i regidores de govern que han impulsat la transformació i millora d’Arenys de Munt en els últims anys amb la incorporació de joves i de persones de totes les edats fortament implicades en el teixit social arenyenc.
 
La llista electoral republicana amb 23 candidats i candidates incorpora 11 persones independents, independentistes i implicades en la vida arenyenca. Aquesta llista combina l’experiència dels regidors i regidores al govern municipal amb l’empenta i compromís dels joves que formen part dels primers llocs a la 
llista, i representa una renovació del 57% respecte a la candidatura 2011.
 
Com ha destacat l’alcalde i cap de llista Joan Rabasseda, “tenim un bon planter, gent preparada per encapçalar el projecte republicà arreu de la llista, des dels primers llocs fins a la llista de suplents” i en el seu parlament ha manifestat la satisfacció d’ERC d’Arenys de Munt per la feina feta al govern municipal, per la composició de la llista electoral i, en clau nacional, pel fet que la independència comença als ajuntaments.

Tots els membres de la llista electoral han estat presentats pel periodista Marc Colomer, conductor de l’acte en el marc d’una acurada posada en escena sota el lema republicà “#FemPobleFemPaís”, i el diputat al Congrés Joan Tardà ha apel·lat en el seu parlament a la importància de les polítiques socials i ha felicitat a la gent d’ERC d’Arenys de Munt per la feina feta i per la qualitat del seu treball. El vídeo “Els valors republicans”, que ha estat presentat en el decurs del Sopar, ha fet posar la pell de gallina a molts assistents.
 
Els tres eixos de la campanya republicana són “Arenys de Munt cohesionat”, “Arenys de Munt emprenedor” i “Arenys de Munt sostenible”, i subratlla la importància dels valors en la política. Precisament en el vídeo “Els valors republicans” més de cinquanta arenyencs i arenyenques vinculats en l’àmbit de la cultura, l’esport, el voluntariat, el comerç i el teixit associatiu en general, transmeten els 28 valors als espectadors en un emotiu vídeoreportatge. 
Consens, Projecció, Educació, Llibertat, Responsabilitat, Il·lusió, Tradició, Història, Èxit, Família, Voluntariat, Solidaritat, República, Innovació, Empenta, Identitat, Fidelitat, Constància, Treball, Modernitat, Entorn, Compromís, Participació, Emprenedoria, Esforç, Futur, Cooperació, Cultura són els 28 conceptes que es transmeten en 28 escenaris diferents de la vila. Tres ex-alcaldes d’Arenys de Munt, Pemi Valls, Andreu Majó i Carles Mora han volgut donar suport al projecte republicà i apareixen conjuntament en el vídeo “Els valors republicans” davant la façana de la casa consistorial. 
 
La Secció Local d’ERC d’Arenys de Munt ha tingut cura de tots els detalls per a celebració del Sopar de la República: des de les taules ben parades i amb un test de flors, fins a les ampolles de vi i cava etiquetades especialment per l’ocasió, passant per l’acurada presentació audiovisual. Amb aquest acte, ERC d’Arenys de Munt ha tornat a mostrar el seu potent equip i la seva estima per la feina ben feta.
 
ERC vol fer arribar el seu sincer agraïment a totes les persones que fan possible el projecte republicà a Arenys de Munt i, especialment, aquells qui amb la seva participació en el vídeo “Els valors republicans” col·laboren a prestigiar la política local i fan públic el seu compromís amb ERC, amb la república i amb Catalunya.
 
LLISTA ELECTORAL 2015
 
1. Joan Rabasseda i Ferrer.
Alcalde. Regidor de Coordinació i Recursos Humans, de Planificació urbanística i urbanitzacions, i de Medi Ambient i Sostenibilitat.
Veí del C/Parlament de Catalunya, 53 anys, és analista auditor a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, expert en sistemes de gestió de la qualitat, auditories, estadística i optimització de processos, ha exercit diverses responsabilitats tècniques i directives als departaments d’Agricultura i de Governació. Actualment treballa a l'Oficina de Racionalització del Sector Públic Instrumental.
Llicenciat en Químiques. Màster en Alta Funció Directiva. Màster en Gestió Mediambiental. Ha participat com a expert en diversos projectes de la UE a Europa, Àfrica i Amèrica.
Conseller Comarcal al Maresme (2011-2013). Director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques (2008-2011). Portaveu del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament d'Arenys de Munt des de l'any 2007.
 

2. Josep Sànchez i Camps
Regidor d’Economia, Comunicacions i Noves Tecnologies i Promoció Econòmica i Comerç
Veí del Panagall, 42 anys, treballa a l'empresa familiar en l'àmbit de la rehabilitació. Autodidacta i acostumat a fer múltiples feines, li ha permès desenvolupar tasques molt diverses a l'ambit professional, associatiu i polític. 
És Conseller Nacional d'ERC pel Maresme i responsable d'imatge i comunicació d'ERC Arenys de Munt. Ha estat membre de l'executiva comarcal d'ERC Maresme i secretari de política municipal.
És BBA -Bachelon in Business Administration- per ESEI amb estudis d'administració d'empresa al Regne Unit  a University of Humberside. Actualment estudia Grau d'Econòmiques per la UNED.
 
3. Tònia Vila i Paituví
Regidora d’Ensenyament i Cultura
Veïna del carrer Borrell, 52 anys, va iniciar la seva vida professional en un centre de càlcul, com a cap de programa de nòmines, posteriorment en l'empresa privada realitzant tasques administratives, de màrqueting i de comerç internacional. Actualment treballa a l'administració pública en el departament d'ensenyament, des de l'any 2007. La vida política la va iniciar l'any 2006 a ERC assumint diferents tasques a l'executiva local,  imatge i comunicació, i política municipal.
Vinculada amb el món educatiu, des de l'AMPA als consells escolars i el consell municipal d'ensenyament, des de l'any 1998. Destaca la seva passió per la 
música, especialment el barroc, i gaudir de la lectura i el cinema. Formació professional 2n grau, branca administrativa amb estudis en relació a l'ensenyament.
 
4. Marta de la Iglesia i Formatger
Regidora d’Esports, Sanitat i Gent Gran
Veïna del carrer Sant Antoni, 52 anys, treballa d’infermera quirofanista en el Hospital de Mataró com a responsable de la gestió del material de cirurgia i forma part de la comissió de l'obesitat mòrbida. Ha desenvolupat diferents tasques de responsabilitat com a Product Manager i Especialista de Producte de Risk Prevention, Cap d’Àrea de Medicina en el Hospital de Mataró i Cap d’Àrea del Bloc quirúrgic del Hospital General de Catalunya. Amant dels esports de risc, practica alpinisme els caps de setmana.
Màster en Gestió Hospitalària i Serveis Sanitaris per la Universitat de Barcelona, Diplomada en infermeria per l’escola Universitària d’infermeria Santa Madrona, títol d’infermera especialitzada en cures intensives, títol d’infermera quirofanista i estudis de Formació Professional en la branca
dministrativa.

5. Àngel Castillo i  Vallcorba
Amb moltes ganes de treballar especialment en l’àmbit d’obres i serveis, i col·laborar en transformar Arenys de Munt en una vila més endreçada.
Veí de Ca l’Aranyó, 46 anys, president de la secció local d’ERC. Empresari del sector metal·lúrgic, especialitzat en distribució i fabricació de material ferroviari i nàutic. Vinculat a l’àmbit associatiu del món del motor.  FP d’electrònica, mecànica, disseny gràfic i altres.
 
6. Maria Daumal i Saurí
Amb molta experiència per col·laborar en transformar les polítiques en l’àmbit de joventut i festes.
Veïna de la riera, 29 anys, directora de la les Catecolònies des del 2011, coordinadora i directora de lleure de diversos casals d’estiu. Psicòloga en l’àmbit privat i al Departament d’Ensenyament, màster en psicologia clínica i infantojuvenil, i postgrau de neuropsicologia.

7. Martí Utset i Gil
Amb molta empenta per col·laborar en millorar les tecnologies de la informació i comunicació, i impulsar la innovació.
Veí de l’avinguda Sant Jordi, 30 anys, vinculat a les Catecolònies des de fa 22 anys. Enginyer superior informàtic per la UPF, consultor SAP per les multinacionals Deloitte i IBM desde 2007. Ha participat en projectes per a importants empreses com Gas Natural Fenosa, EON, Endesa o Scottish Power, en ciutats com Barcelona, Madrid i Glasgow.
 
8. Jordi Maimí i Girbal
Veí del barri del Pi Gros, 43 anys, implicat en el projecte d’Esquerra des de la seva militància a les JERC, ha estat president de la secció local i és responsable de política municipal. Esportista dels que participen en maratons. Enginyer tècnic en informàtica a l’administració local.

9. Ramon Pujol i Bayo
Veí de la riera, 51 anys, membre actiu de la comissió organitzadora de la primera consulta per la independència de Catalunya del 13S, col·laborador de Decidim.cat. Militant amb diverses responsabilitats a ERC. Aficionat a la fotografia submarina. Tècnic electrònic.

10. Laura Rossell i Sifre
Veïna del Pi Gros, 19 anys, independent i independentista. Monitora en casals d’estiu i en campus de futbol. Estudiant de segon d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra, i amb diversos cursos de francès fets a Brussel·les.

11. Lluís Comajuan i Soldado
Veí de del carrer Sant Pau, 25 anys, implicat en diversos projectes en l’àmbit musical d’Arenys de Munt i percussionista de diversos grups de música. Tècnic d’educació infantil, monitor en el món del lleure i estudiant de magisteri.

12. Maria Martori i Cambray
Veïna del Panagall, 19 anys, convençuda de què els joves han de col·laborar en l’organització d’esdeveniments al poble. Després de completar els cicles formatius al CEIP Sant Martí i al IES Domènec Perramon, actualment cursa segon de Dret a la Universitat Pompeu Fabra.

13. Teresa Forn i Pol
Veïna del carrer de les Flors, 71 anys, amb una llarga trajectòria com a militant d’ERC des de fa 33 anys, amb diversos càrrecs al partit, i regidora a l’ajuntament d’Arenys de Munt en el mandat 2003-2007. Secretària jubilada i professora d’informàtica.

SUPLENTS
 
14. Mireia Valls i Castillo
Veïna de ca l’Aranyó, 31 anys, especialment interessada en descobrir noves maneres de treballar a l’escola, li agrada sortir a passejar amb els seus gossos pels volts d’Arenys de Munt. Mestra d’Educació Infantil del Departament  d’Ensenyament.
 
15. Jordi Mestres i Nualart
Veí del Pi Gros, 45 anys, implicat amb el món dels geganters i en el teixit associatiu local, amb  experiència en la realització i producció de programes de ràdio, actualment es responsable de la delegació gironina d’una empresa del sector de parquets.
 
16. Gemma Brugarola i Güibas
Veïna del carrer Borrell, 51 anys, defensora de les polítiques d’esquerres i de la gent treballadora, convençuda que el nou país l’hem de construir amb gent responsable i molt compromesa. Diplomada en infermeria.
 
17. Joan Penya i Torrent
Veí de Riera i Penya, 43 anys, col·labora des de fa més de 20 anys amb el Centre Moral com a tècnic d’il·luminacions escèniques, implicat en el projecte d’ERC per a Arenys de Munt des del 2010. Electricista.
 
18. Germana Chillemi
Veïna de la riera, 55 anys, nascuda a Itàlia i resident a Catalunya des de fa 7 anys, impressionada per la intensa vida cultural i associativa d’Arenys de Munt, d’esquerres i vinculada professionalment al món de l’esport. Economista, directora financera.
 
19. Carles Martínez i Garcia
Veí de la plaça de la Lluna, 67 anys, vinculat a ERC d’Arenys de Munt des del 2010 i aficionat als esports. Bon coneixedor de la península ibèrica per motius professionals, delegat d’una companyia multinacional holandesa, Diplomat en relacions públiques i vendes.
 
20. Carme Isart i Portus
Veïna de l’Ajup, 60 anys, defensora de les entitats i del comerç local com a puntals d’Arenys de Munt. Amb els estudis d’art floral i decoració, ja fa 12 anys que va obrir la botiga Espígol a la riera, que vol veure sense pols ben aviat.
 
21. Quico Sarlat i Garcia
Veí de l’avinguda de la Pau, 71 anys, militant històric d’ERC i sempre fidel al partit republicà no entén els qui es canvien de jaqueta. Jubilat, havia treballat en el sector tèxtil, ara treballa la terra per distreure’s i continua amb la seva passió pels llibres d’història.
 

22.Sefa Planas i Gonzàlez
Veïna de la riera, 69 anys, ha estat membre de la Coral del Remes durant 35 anys consecutius i col·laboradora a les sardanes i a un munt d’activitats del teixit associatiu. Ara que està jubilada, a més dels tres néts pot dedicar més temps a llegir.
 
23. Gustau Adzerias i Causí
Veí del carrer de les Flors, 73 anys, amb 33 anys de militància contínua a ERC i exercint diversos càrrecs orgànics en el partit. Arquitecte tècnic jubilat que aporta coneixement urbanístic al projecte republicà, i historiador.