Arenys de Munt

El nostre equip

  • Àngel Castillo I Vallcorba
    Àngel Castillo I Vallcorba Regidor d'Espai Públic i Jovent | Primer Tinent d'Alcalde Veí de Ca l'Aranyó, és empresari i emprenedor. Amb experiència en la implantació de sistemes de qualitat i en la coordinació d'equips humans, actualment és soci d'una empresa metal·lúrgica de comerç internacional, exportant a països de sud-Amèrica, Àfrica i Europa. També ha estat comissari de la Federació Catalana d'automobilisme i ha participat en l'organització de curses.

    Ha estat president de la secció local i actualment compagina la seva tasca de regidor amb la de Secretari de Política Municipals de l'executiva comarcial d'ERC al Maresme. 

    Regidor de l'Ajuntament d'Arenys de Munt des del 2015, ha treballat en les regidories d'Espai Públic, Medi Ambient, Seguretat i Joventut. Ha donat un impults al sector més jove amb iniciatives com la comissió de festes jove o el nou BikeParc en el camí de Lourdes. També ha modernitzat el material tècnic necessari tant per la policia com a la brigada municipal per poder desenvolupar les tasques amb eficàcia. En quant a Espai Públic, fou responsable del nou camí del pavelló de baix, de la nova plaça del Pi Gros, o de l'enjardinament i millora de l'enllumenat de la Riera, entre altres.