Arenys de Munt

El nostre equip

  • Josep Sànchez i Camps
    Josep Sànchez i Camps Alcalde d'Arenys de Munt Nascut a Barcelona l'any 1972, ten Josep Sanchez és autodidacta i està acostumat a fer múltiples feines, cosa que li ha permès desenvolupar tasques molt diverses a l'ambit professional, associatiu i polític. És BBA -Bachelon in Business Administration- per ESEI amb estudis d'administració d'empresa al Regne Unit a University of Humberside i Postgrau en Lideratge i Governança Local per l’UAB, i amb estudis d’Econòmiques.

    ​Forma part del projecte d’ERC des de 2006 assumint diferents responsabilitats: Conseller Nacional pel Maresme, i membre de l’executiva del Maresme. El 2009 va tenir un rol molt destacat en la celebració de la primera consultat sobre la independència celebrada el 13S a Arenys de Munt.

    A partir de 2013 entra a formar part de l'Ajuntament d'Arenys de Munt com a Primer Tinent d'Alcalde i liderant les Regidories d'Economia, Comunicació, Noves Tecnologies, Promoció Econòmica i Coordinació. Destaca la seva capacitat de gestió i la bona tasca en regidoria d'Economia, on es va millorar molt l'eficiència respecte governs anteriors. Així, durant el període 2013-2019, es va reduïr el deute acomulat de l'Ajuntament pràctivament a la meitat, mentre es multiplicaven per deu les inversions per a Arenys de Munt.

    Des de 2019 és Alcalde d'Arenys de Munt.