Arenys de Munt

El nostre equip

  • Marta De la Iglesia Formatger
    Marta De la Iglesia Formatger Regidora 2013-2019 La Marta fou regidora de l'Ajuntament d'Arenys de Munt entre 2011 i 2019, formant part del govern municipal entre 2013 i 2019, de la qual fou Regidora de Sanitat, Gent Gran i Esports.

    Veïna del carrer Sant Antoni, 52 anys, treballa d’infermera quirofanista en el Hospital de Mataró com a responsable de la gestió del material de cirurgia i forma part de la comissió de l’obesitat mòrbida. Ha desenvolupat diferents tasques de responsabilitat com a Product Manager i Especialista de Producte de Risk Prevention, Cap d’Àrea de Medicina en el Hospital de Mataró i Cap d’Àrea del Bloc quirúrgic del Hospital General de Catalunya. Amant dels esports de risc, practica alpinisme els caps de setmana.

    Màster en Gestió Hospitalària i Serveis Sanitaris per la Universitat de Barcelona, Diplomada en infermeria per l’escola Universitària d’infermeria Santa Madrona, títol d’infermera especialitzada en cures intensives, títol d’infermera quirofanista i estudis de Formació Professional en la branca administrativa.