Arenys de Munt

Qui som


Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau donar-vos la benvinguda a la pàgina web d’ERC d’Arenys de Munt. Us convidem a visitar-la i a compartir el nostre projecte polític, a compartir el camí per aconseguir la justícia social i a compartir el compromís nacional per assolir la independència i la llibertat per al nostre país, Catalunya.

En aquesta plana web podreu informar-vos i conèixer totes les noticies i activitats que estan relacionades amb la nostra secció local d’Arenys de Munt i la seva història, així com tota la feina que desenvolupem des de l'Ajuntament.

Esperem que la navegació us sigui agradable, útil i que, potser, us convenci prou com per apuntar-vos i col•laborar amb nosaltres en la tasca de conscienciar la nostra societat per aconseguir un país sobirà. Qualsevol ajuda, per petita que sigui, és molt valuosa per poder aconseguir aquest objectiu comú i per poder transformar una utopia en realitat.

Us reiterem, un cop més, la voluntat i el compromís de treballar per Arenys de Munt, i us convidem a participar d'aquest projecte per fer proper el nostre ajuntament, i tot allò que s’hi debat, a la gent del nostre poble.

Finalment, us volem transmetre que restem oberts a que ens feu arribar qualsevol comentari, idea o suggeriment a través de les nostres xarxes socials (twitter, facebook i instagram) o al nostre correu electrònic: [email protected]

Benvinguts a la nostra pàgina web i gaudiu de la visita.

VISCA CATALUNYA LLIURE!