ERC Badalona

Notícia

Esquerra Republicana assoleix 18.562 vots a Badalona


ERC ha revalidat la tercera posició a Badalona, amb 18.562 vots, essent primera força en 13 barris de la ciutat. A nivell de país, la formació republicana ha assolit novament la victòria electoral amb 869.934 vots, 13 diputats i 11 senadors.

Malgrat la baixada de la participació a Badalona, que lamentem, ahir Esquerra va augmentar en vots a Bonavista, La Pau, La Salut, Pomar, Sant Antoni de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Roc-La Mora. Pel que fa al conjunt de l’independentisme, destacar que ha augmentat en un miler de vots. Fet especialment rellevant a Bufalà, Sant Antoni de Llefià, Sant Mori de Llefià, Nova Lloreda, La Salut, Puigfred-Montigalà, Raval, Sant Roc-La Mora i Sant Joan de Llefià.

ERC Badalona lamenta la pujada de VOX i del PP a la ciutat, a causa de l’actitud irresponsable del partit socialista de Pedro Sánchez, que ha assumit, blanquejat i potenciat el discurs de l’extrema dreta arreu de l’estat, pensant que en trauria beneficis electorals; enlloc de formar un govern d’esquerres quan en va tenir l’oportunitat. Es constata, doncs, que fer seguidisme de l’extrema dreta només serveix perquè aquesta creixi.
Mots clau
: 10N Eleccions Estat