ERC Badalona

Notícia

ERC Avancem-MES exigeix al govern municipal que compleixi el compromís adquirit al ple de setembre i repari les rampes de Sant CristEl passat mes de setembre es va aprovar una partida de 68.000 euros, a proposta d’ERC Avancem-MES, per tal de reparar les rampes mecàniques del carrer Cuba, al barri de Sant Crist. Aquesta partida es va incorporar als més de 400.000 euros que es dedicarien a la reparació i manteniment de diversos equipaments esportius de la ciutat. 

Ara, arribem a finals d’any i el govern de PSC i Comuns continua sense acomplir l’acord i ni tant sols ha posat en marxa la necessària licitació. 

Es tracta d’una mostra més del bloqueig i ineficàcia del govern encapçalat per l’alcalde Pastor, que continua sent incapaç de tirar endavant temes de ciutat importants per a la qualitat de vida dels veïns i veïnes. I més al barri de Sant Crist, on hi viu un elevat nombre de persones grans que tenen dificultats de mobilitat i on les fortes pendents en compliquen encara més el normal desplaçament a peu.

ERC Avancem-MES exigeix que, atenent les justes i persistents demandes veïnals, el govern municipal compleixi l’acord del mes de setembre i posi en marxa la licitació per tal que, finalment, es puguin començar les obres de reparació de les rampes del carrer Cuba i els usuaris en puguin gaudir ben aviat.