ERC Badalona

Notícia

ERC Avancem-MES denuncia que el govern del PSC i Badalona en Comú Podem ha amagat el darrer baròmetre que mostra la seva mala gestió

El passat gener el govern del PSC i de Badalona en Comú Podem va publicar el darrer baròmetre en relació als serveis municipals de Badalona. El treball de camp es va realitzar entre el 15 d’octubre i el 4 de novembre de 2019 de la mà de l’empresa Opinòmetre.

L’encàrrec de realitzar un nou baròmetre així com els resultats de l’enquesta van passar desapercebuts per part dels grups municipals de l’oposició de Badalona així com dels mitjans de comunicació locals.

El baròmetre publicat a la pàgina web de transparència de l’Ajuntament no són bons pel govern encapçalat per Álex Pastor. L’estudi compara els resultats amb els obtinguts el 2016 i el 2018.
El 53.0% dels badalonins i de les badalonines considera que Badalona ha empitjorat en els darrers dos anys. Lluny del 34.8% que feien la mateixa resposta el 2018. Per contra, només el 43.6% dels ciutadans creuen que ha millorat o està igual. Enrere queda aquell 63.4% de fa uns dos anys.

Tan sols el 20.9% de les persones enquestades considera que Badalona millorarà els propers 2 anys, mentre que el 52.8% respon que la ciutat seguirà igual o empitjorarà. Uns resultats que afebleixen una mica més el govern del PSC i Badalona en Comú Podem quan es comparen amb la mateixa resposta del 2018. En aquell moment el 36.0% considerava que Badalona milloraria enfront el 45.5% que responia que seguiria igual o empitjoraria. 

El mateix estudi d’Opinòmetre conclou que “El resultat sobre satisfacció de viure a Badalona ha patit un empitjorament comparat amb l’obtingut el 2018” i afegeix que “La percepció de l’estat de Badalona empitjora significativament”.

El portaveu del grup republicà, l’Alex Montornès, ha qualificat l’opacitat del govern del PSC com una falta total d’honestadat i del mínim fair-play democràtic afirmant que “és un fet greu que el govern socialista i dels comuns amagui informació a la ciutadania mentre que la distreu amb grans actes comunicatius com la campanya Estimem Badalona o la de Hola Nadal” i ha afegit que “aquest tacticisme constant no ajuda a construir les confiances entre les forces d’esquerres i de progrés que permetin acords amplis per treure Badalona de l’atzucac en que es troba”.