ERC Badalona

Notícia

ERC Badalona demana generositat i voluntat d’entesa a tots els grups polítics pensant en la ciutat i evitant personalismes


ERC Badalona considera que la detenció de l’alcalde Álex Pastor, juntament amb la situació d’embriaguesa i l’incident amb el cos dels Mossos d’Esquadra, l’inhabilita per mantenir la responsabilitat d’alcalde i la condició d’electe de Badalona. Per això comparteixen la decisió de dimitir de tots els càrrecs presa per Pastor.

ERC Badalona lamenta la situació personal de Pastor, que requerirà d’una gran fortalesa per part d’ell i la seva família i entorn. 

L’escenari d’inestabilitat política que se’n deriva arriba en el pitjor moment possible. En aquest sentit els republicans demanen als grups d’esquerres i de progrés de la ciutat que treballin des d’ara mateix per encetar una nova etapa política a la ciutat que pugui fer front a la situació d’emergència pel Covid-19. En declaracions d’Alex Montornès, president d’Esquerra Republicana Badalona i portaveu d’ERC Avancem-MES, “Cal cap fred, serenor i que tots els grups polítics posem per davant l'interès dels ciutadans i ciutadanes. Caldran grans dosis de responsabilitat. És el moment de fer política en majúscules i defugir personalismes”.

Pels republicans l’objectiu ara no ha de ser parlar de l’alcaldia sinó de la construcció d’un govern fort al servei de la ciutadania, sigui mitjançant governs de concentració o acords d’estabilitat. El canvi a l’alcaldia n’ha de ser la conseqüència però no l’objectiu principal del debat polític que obra aquest escenari.

L’executiva local d’ERC Badalona es reunirà durant les properes hores per valorar la situació i encarar el millor escenari prioritzant la ciutat, obrint una ronda de contactes amb la resta de forces de progrés, pensant en el bé de Badalona.
Mots clau
: Alex Pastor