ERC Badalona

Notícia

Esquerra Republicana considera imprescindible la posada en marxa d’un Pla de Reactivació Econòmica a BadalonaEsquerra Republicana considera que és imprescindible que la ciutat posi en marxa un Pla de Reactivació Econòmica a Badalona, amb una especial atenció al suport de les PIMES i als autònoms de la ciutat. En aquest sentit, els republicans lamenten que el govern del PP no hagi aprofitat la feina iniciada en les comissions de treball que s’havia constituït en l’anterior govern i on es consensuaven les propostes amb l’oposició.

Durant les crisi de la COVID-19 es van constituir diverses comissions mixtes entre govern i oposició per tractar i consensuar les propostes en diversos àmbits: promoció econòmica, cultura, serveis socials, hisenda.

El grup republicà ha tornat a presentar al govern del PP les propostes en l’àmbit de la reactivació econòmica que ja havia explicat a principis abril. En aquest document, considera imprescindible desenvolupar un treball conjunt entre el govern, l’oposició i els principals actors socials i econòmics de Badalona, partir d’una bona diagnosi sobre la situació financera de l’Ajuntament i de l’estat del teixit empresarial i comercial de la ciutat i implementar un seguit de mesures en el curt i en el llarg termini.

Alex Montornès, portaveu del Grup Municipal d’ERC-Avancem ha afirmat que “és realment preocupant que, després de tres mesos, Badalona encara no disposi d’un acord ampli de ciutat per executar un paquet de mesures per a la reactivació econòmica” i ha afegit que “cal consensuar un seguit de propostes que vagin més enllà de la visió a curt termini. Badalona necessita llums llargues”.