ERC Badalona

Notícia

Esquerra Republicana lamenta la poca responsabilitat del govern del Partit Popular i exigeix que adapti els actes de Nadal a les mesures del PROCICAT

S’acosten les Festes de Nadal i el govern del Partit Popular ha iniciat una gran campanya mediàtica que sovint comporta grans aglomeracions. L’encesa de les llums i l’arbre de Nadal, l’arbre de Llefià o l’encesa de llums del passeig de la Salut són exemples d’aquesta campanya que el govern local ha posat en marxa a Badalona. Uns actes que no han comptat amb plans per evitar les aglomeracions i que han posat en risc als badalonins i les badalonines en un context de pandèmia. En aquest sentit, els republicans lamenten la poca responsabilitat del Partit Popular que avantposa campanyes propagandistiques a la salut de les persones.

Precisament avui, el PROCICAT ha fet públic el “Pla d’adaptació de l’activitat social de Nadal i canvi d’any a la COVID-19” un pla que fa una esmena a la totalitat als actes previstos per l’Ajuntament de Badalona. Més en concret, el punt 7 d’aquest Pla referent als “Actes massius de cultura popular, esportius i d’altres” indica que cal evitar sempre fer grans esdeveniments i deixa clar que no es permeten els parcs de Nadal o similars.

Alex Montornès, portaveu del Grup Municipal d’ERC Avancem-MES ha dit que “el Partit Popular ha demostrat una actitud molt irresponsable. Sembla que no entengui el moment en que vivim” i ha insistit que el seu grup no renuncia als actes de Nadal però que s’han d’organitzar amb cap, fixant criteris sanitaris enlloc d’un benefici polític propi. I ha afegit que “el govern de Badalona no té més opció que redimensionar i adaptar l’acte de rebuda dels Reis Mags a l’Estadi del Badalona i l’acte que substitueix la cavalcada al parc de Montigalà”.
Mots clau
: Covid Nadal 2020