ERC Badalona

Notícia

Esquerra Republicana reivindica el Hub del Coneixement de les Tres Xemeneies com una aposta de país i una oportunitat per al desenvolupament del Barcelonès Nord

Aquest matí, Esquerra Republicana s’ha reunit amb representants del Grup Internacional d’Experts que lidera el projecte del Hub internacional de Coneixement per al Desenvolupament Sostenible i la Pau a les Tres Xemeneies per seguir parlant d’aquest projecte que té una gran importància en clau de país.

En Marc Sanglas, diputat d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya ha afirmat que “el projecte de les Tres Xemeneies és molt important, no només per Badalona i Sant Adrià de Besòs, sinó pel conjunt del teixit metropolità”. Sanglas ha recordat que és un projecte que aplega la sensibilitat d’Esquerra Republicana en molts àmbits, des de la lluita contra el canvi climàtic a altres elements de protecció i treball per la pau. “És un projecte molt interessant des del punt de vista de cohesió territorial, ha de representar aquesta nova de forma de fer amb projectes que van molt més enllà del turisme. Ens interessen macro projectes que treballin la ciència i les oportunitats per la ciutadania”, ha conclòs el republicà.

En clau local, Alex Montornès, portaveu del Grup Municipal d’ERC Avancem i president d’Esquerra Republicana Badalona, ha afegit que “és una gran oportunitat per aquesta ciutat que Esquerra Republicana volem construir avui, amb la mirada posada en el futur. Aquest full de ruta per transformar la zona de Badalona Sud i els nostres polígons industrials. I ho hem de treballar amb visió de comarca, treballant junts Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet”.