ERC Badalona

Notícia

Esquerra Republicana considera totalment insuficients les mesures en matèria d’habitatge del govern del Partit Popular

El grup municipal d’ERC Avancem considera que qualsevol avenç per reduir la llista d’espera de la mesa d’emergència és positiu

Els republicans consideren massa poc ambicioses les polítiques d’habitatge del Partit Popular i insisteixen en la necessitat de desenvolupar un Pla Local d’Habitatge

Davant de l’anunci del Partit Popular d’un total de 9 habitatges aconseguits per reduir la llista d’espera de la mesa d’emergència que afecta unes 160 persones, els republicans consideren positiu el fet que les persones i les famílies que portaven molt temps esperant un habitatge assequible ja hi puguin accedir. Tanmateix, consideren que es tracta d’una mesura totalment insuficient per solucionar les grans necessitats de Badalona en matèria d’habitatge.

El grup republicà considera que la notícia es troba lluny de la cessió de 256 pisos de la SAREB que va anunciar el govern popular fa un any. Un avenç en comptagotes que deixa clara la prioritat propagandística del Partit Popular, atès que a dia d’avui encara no s’ha cedit cap habitatge.

En aquest sentit, el grup municipal d’ERC Avancem exigeix al govern del PP més responsabilitat i que deixi de governar a cop de titulars mediàtics. I afegeix que calen mesures que donin resposta a  l’emergència habitacional. 

Anna Lara, presidenta del grup municipal d’ERC Avancem, ha afirmat que “cal que el govern del Partit Popular afronti d’una vegada per totes el greu problema de l’habitatge i prengui mesures més contundents a curt, però també a llarg termini. Com per exemple desenvolupar el Pla Local d’Habitatge per a Badalona i reforçar amb més recursos l'Oficina Local d’Habitatge en tant que organisme que aglutina totes les polítiques i recursos en matèria d’habitatge a la nostra ciutat”.