ERC Badalona

Notícia

Esquerra Republicana acusa de deixadesa al govern municipal per no fer cap proposta d’ordenances fiscals i pressupost ordinariEl govern del PP encara no ha explicat quina serà les seva proposta d’ordenances fiscals, malgrat les promeses de crear, al mes de gener, una comissió al respecte. Tampoc ha parlat de les bonificacions que vol aplicar ni del pressupost per aquest any 2021.

El grup d’ERC Avancem manifesta la seva preocupació perquè el govern de la ciutat continua sense fer cap mena de proposta a l’oposició tot i restar pocs mesos per acabar l’any. Esquerra, considera que el govern, més preocupat per la propaganda i interessos partidistes, va tard i no està fent la feina que li pertoca.

Malgrat l’estat d’emergència en el qual ha viscut Badalona els darrers temps, tampoc hi ha cap proposta de bonificacions sobre la taula. Això, juntament amb la baixa inversió per habitant que reben els badalonins i badalonines des del seu Ajuntament, no ajuda a pal·liar la ja prou complicada situació de moltes famílies de la ciutat.

D’altra banda, el setembre de 2020, es va aprovar una moció a proposta d’Esquerra, però amb el consens de la resta de grups municipals, on es proposava actualitzar les mesures fiscals ambientals a Badalona. D’això tampoc se n’ha tornat a parlar.  

El portaveu del grup municipal d’ERC Avancem, Alex Montornès, ha afirmat que “el govern del Partit Popular ens fa pensar en el Dia de la Marmota. Just fa un any reclamàvem treballar les ordenances fiscals, és a dir, els ingressos. El govern es va despertar tard i no les va poder aprovar al Ple. Sembla que enguany repeteixen la jugada. Mentrestant la ciutat segueix sense rumb en mans dels de sempre”.
Mots clau
: Ordenances fiscals