ERC Badalona

Notícia

Esquerra Republicana Avancem dona tot el suport al club de bàsquet Sant Josep

Davant la complicada situació del Club de Bàsquet Sant Josep, Esquerra Republicana i Avancem donen tot el seu suport a un dels clubs històrics del bàsquet badaloní, per tal de trobar una solució que permeti garantir la seva existència. 

Els republicans denuncien que el govern municipal del PP, després de moltes promeses al club, no ha estat capaç d’oferir cap sortida alternativa al Sant Josep.

Esquerra considera que una entitat com el Sant Josep, referent de l’esport a la ciutat, ha de poder donar continuïtat a la tasca esportiva que desenvolupa des de fa dècades, en un espai adequat per dur-la a terme.

ERC Avancem, exigeix al govern municipal que es posi a treballar fent propostes serioses i realistes i no només promeses buides de contingut. En aquest sentit, el grup republicà, es posa a disposició del club i del govern de Badalona, per poder assolir una sortida digna pel Sant Josep. 

Anna Lara, presidenta del grup municipal republicà ha assegurat que: "tenim un govern del Partit Popular que quan estava a l'oposició feia promeses buides de contingut. Ara és molt urgent que treballi en propostes viables i alternatives perquè el club pugui entrenar i competir.” En aquest sentit, “nosaltres ens posem a disposició del club i del govern de Badalona per assolir una sortida digna pel Sant Josep", ha reclamat la regidora republicana.