ERC Badalona

Notícia

Presentació de la comissió veïnal de l'autopista C31

El passat 29 de juny es va presentar la taula de la C31 a la masia de Can Cabanyes, on hi ha representats la Generalitat, l’Ajuntament i la FAVB. Aquesta taula neix a iniciativa de la FAVB per tal de crear l’espai d’informació i complicitat necessari amb els veïns, en relació a l’autopista. Així, es convocarà periòdicament per explicar l’estat de les obres i la seva evolució i, endefinitiva, tot allò relacionat amb la C31.
 
A la trobada hi van assistir representants veïnals de les associacions de Coll i Pujol, Can Claris, Morera, Bufalà, Dalt la Vila i Sant Roc.
 
El Tinent d'Alcaldia Oriol Lladó va comunicar el compliment del compromís per part de l’Ajuntament, d'invertir 1.000.0000 d’euros per al reallotjament.També va destacar que en el Pla Recupera hi ha una partida destinada a la dignificació dels espais compresos entre Coll i Pujol i Rambla Sant Joan, a l’espera de l’obra dels laterals.
 
El secretari de territori Ferran Falcó va parlar de l’estat de les cates arqueològiques, pas previ a l’inici de de la fase 1 dels laterals.  També va anunciar que la segona fase es licitaria el 2019.
 
 
Mots clau
: C-31