ERC Badalona

Notícia

Oriol Lladó tornarà a liderar la llista d’ERC a les properes eleccions municipals a Badalona

L’Assemblea d’ERC Badalona ha tornat a escollir, amb gairebé un 80% dels vots favorables, a Oriol Lladó i Esteller com a cap de llista per als propers comicis municipals, que tindran lloc el mes de maig de 2019.

Durant el seu discurs, Oriol Lladó, ha posat en valor el compromís amb la ciutat i l’experiència adquirida durant aquest mandat, en el qual ha exercit com a Primer Tinent d’Alcaldia i Regidor de Badalona Habitable. En aquest sentit, el candidat, ha destacat el paper de les ciutats metropolitanes com Badalona, on ERC ha fet grans esforços en els darrers temps. Així, ha afirmat que “ens cal que l’aposta per la República d’ERC s’escolti amb claredat el maig del 2019” i ha reblat: “Siguem la brúixula, siguem el rigor i la il·lusió, la solució i la idea. Un projecte col·lectiu i de suma”.

Lladó,  també ha volgut reivindicar el paper aglutinador d’ERC en l’actual govern municipal, que de cara al proper mandat es proposa guanyar suports, sense renunciar a res. “Sóm garantia de de govern de progrés, d’estabilitat, de transformació real i de construcció de la República a peu de carrer” ha dit.

“Badalona afrontarà un mandat, el de 2019-2023, que serà decisiu. 4 anys que seran claus per acabar de transformar la ciutat i explicar-la en positiu”, ha remarcat Lladó.

Reivindicant el model Badalona en clau metropolitana i de país, el candidat ha volgut destacar que “és un exemple de treball compartit que pot i ha de continuar”.  

Finalment ha tancat el seu discurs agafant un compromís amb els militants, amics i simpatitzants d’ERC Badalona, afirmant que “avui comencem un camí. Em toca obrir-lo a mi però és un trajecte col·lectiu, de suma, d’escolta activa”.

La votació, que ha estat oberta a militants, amics i simpatitzants, ha comptat amb la presència del Secretari de Política Municipal d’ERC, Marc Sanglas, que després de felicitar el ja proclamat candidat ha volgut dirigir unes paraules a l’Assemblea de Badalona, animant-la a treballar en equip per tal d’aconseguir els millors resultats a les properes eleccions municipals.

Amb la proclamació del cap de llista, ERC Badalona encara el repte de les municipals 2019 amb il·lusió renovada, un elevat grau de cohesió i l’optimisme que sempre ha caracteritzat l’agrupació republicana.

Oriol Lladó i Esteller (Badalona, 1971) és periodista especialitzat en comunicació institucional, medi ambient, noves tecnologies i cultura. Va ser president d'Òmnium Cultural de Badalona durant gairebé deu anys, i també ha participat en altres projectes culturals, com el festival Blues i Ritmes o la programació de la Sargantana. El 2015 va liderar la llista d’ERC a les eleccions municipals obtenint els millors resultats de la formació en uns comicis locals. El darrer mandat ha estat Primer Tinent d’Alcaldia de la ciutat i Regidor de Badalona Habitable, a més de diputat provincial a la Diputació de Barcelona.