ERC Badalona

Notícia

Els regidors Francesc Ribot i Agnès Rotger van presentar als veïns i veines el projecte del futur Centre d’Atenció Primària del Gorg

El passat dijous 19 de juny va tenir lloc la reunió dels regidors Francesc Ribot i Agnès Rotger amb els veïns i entitats del districte V i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB), per presentar el pla funcional del futur CAP del Gorg i el procés que s’està seguint per a la seva construcció.

El nou CAP tindrà una cartera bàsica de serveis que contempla atenció sanitària i a domicili. El pla funcional preveu un total de 24 consultes, entre les quals destaquen les de medicina general, pediatria, odontologia o infermeria.

Amb una superfície global de pràcticament 1.600 m2 i quatre plantes, el projecte es troba en fase d’adjudicació i està previst que el projecte de construcció s’adjudiqui durant el primer semestre de 2019. Les obres començaran a principis de la tardor del mateix any, amb un cost aproximat de 3,1 milions d’euros.

Durant la trobada, els veïns van agrair el fet d’haver estat informats puntualment durant tot el procés d’inici, licitació i construcció del centre. Francesc Ribot va recordar que: «La previsió que han fet els tècnics de la Conselleria de Salut és que entri en funcionament a principis de 2021 i que, el nou centre, doni resposta a les necessitats de salut de la població, en una zona on els propers anys es produirà un important creixement demogràfic».
Mots clau
: CAP Gorg Salut