ERC Badalona

Notícia

ERC fa una bateria de propostes de fons pel que fa a la mobilitat del passeig marítim i lamenta la decisió de fer-hi tornar cotxes


ERC Badalona lamenta el pas enrere del govern d’Àlex Pastor amb la pacificació al passeig marítim i tem que aquesta acabi sent una porta d'entrada del darrera per al retorn dels cotxes durant tot el dia.

La formació republicana proposarà al Consell de la Mobilitat un reforç de la línia d'autobusos a la platja durant el període estival i millors indicacions per accedir a la zona, avisant amb major eficiència dels aparcaments públics disponibles i les línies de bus.

També proposarà que Engestur estudii la conveniència o no d'enfortir l'oferta d'aparcament públic a la zona de la Rambla del Gorg i de Casagemes/Canyadó, dos espais de la ciutat sotmesos a una forta pressió de visitants estacionals i/o de persones que agafen transport públic. Els dos pàrquings podrien oferir bones solucions com a park and ride i per treure cotxes de la façana marítima.

Pel que fa a la proposta de bonificar l'IBI, ERC  Badalona la veu raonable, però només mentre durin les obres del nou passeig. També coincideix en la idea d'urbanització del passeig fins a Torrent de Vallmajor, però cal més concreció al respecte.

El candidat a l’alcaldia de Badalona per la formació republicana, Oriol Lladó, ha demanat, però, un full de ruta més clar i que «es treballi bé a nivell de coherència arquitectònica amb les obres també previstes i plantejades pel nostre govern a la platja dels Pescadors».