ERC Badalona

Notícia

L’Assemblea d’ERC Badalona aprova els noms de les persones que formaran part de la llista conjunta amb Guanyem Badalona en Comú de cara a les properes eleccions municipals

L’Assemblea d’ERC Badalona ha aprovat, a proposta de la Comissió Electoral de la formació republicana, els noms de les persones que concorreran a les properes eleccions municipals del 26 de maig juntament amb Guanyem Badalona en Comú.  
 
ERC Badalona vol sumar noms amb experiència de govern, capacitat de treball, garantint la igualtat de gènere mitjançant la forma de llista cremallera, així com persones d'orígens diversos dels diferents barris de la ciutat que representin el millor possible la ciutadania i contribueixin a consolidar una manera de fer política honesta, transparent i amb valors republicans. La formació compta, també, amb el socialisme d’Avancem-MES, que ja va formar part de la llista d’ERC a les eleccions anteriors.
 
Sumant forces amb Guanyem Badalona en Comú, ERC Badalona vol recuperar, amb la candidatura encapçalada per Dolors Sabater, el govern de la ciutat i les polítiques d’esquerres, progressistes i transformadors que va iniciar, frenant, així, l’extrema dreta que representa el PP d’Albiol.    
 
Llista d’ERC
 
1. Oriol Lladó
2. Ana María Lara
3. Àlex Montornès
5. Muriel Figueroa
6. Aritz Bel (Jovent Republicà)
7. Clara Solà
9. Alzira Cortacans (Jovent Republicà)
10. Francesc Ribot
11. Agnès Rotger
 
Suplents d’ERC
 
1. José Andrés Espinosa
2. Marta Díaz
3. Jordi Tugas
 
Candidats d’Avancem-MES
 
4. Manel Sorribas
8. Elisabeth Garcia
 
Suplents d’Avancem-MES
 
1. Francesc Castillo
2. Nohemi Amado