Bages

Totes les notícies

Curs de formació sobre l’impost de successions

El passat divendres dia 11 de juny, tingué lloc a les dependències d'ERC a Manresa un curs de formació sobre l'Impost de Successions. Amb una bona assistència de militants, la diputada Àngels Cabasés desgranà els punts més importants d'aquesta reforma econòmica impulsada també per Esquerra al Parlament de Catalunya. El assistents van agrair les explicacions i consultes resoltes i s'emportaren cap a casa un dossier molt complert sobre aquest impost i també el text complert de la Llei de regulació de l'impost sobre successions i donacions.

Acte del conseller Huguet amb empresaris de la comarca

El dilluns dia 14, la Federació Comarcal d'ERC Bages va organitzar un acte per explicar l'obra de govern, i en aquest cas concret la que corresponia al DIUE, el responsable del qual és el conseller Josep Huguet. L'acte anava destinat a empresaris, comerciants, autònoms i a la militància. Prop de 90 persones acudiren a la cita, que fou molt didàctica i aclaridora en tots els aspectes. La proverbial fluïdesa de paraula del conseller i la brillantor amb que va exposar el temes de la seva conselleria, feu que el posterior refrigeri s'allargués fins quasi la mitja nit. En el pica-pica a peu dret, el conseller conversà amb la majoria dels assistents sobre aspectes més concrets de cada matèria exposada a la conferència.

Xerrada Uriel a Sant Fruitós

Xerrada sobre les consultes a Sant Fruitós de Bages

Davant d'una trentena de persones, l'Uriel Bertran (diputat d'ERC i portaveu de la Coordinadora Nacional) va exposar la situació de la IP i la ILP presentades al Parlament de Catalunya, tal com s'havien gestat i quin resultat se n'esperava. L'acte fou organitzat conjuntament per ERC Bages i la Secció Local d'ERC de Sant Fruitós de Bages.