Bages

Notícia

Manresa acollirà la primera presentació de “Tornarem a vèncer” a la Catalunya Central amb Pere Aragonès i Marta Rovira

Manresa serà el primer municipi de la Catalunya Central on es presentarà el llibre “Tornarem a vèncer” d’Oriol Junqueras i Marta Rovira. Serà aquest dissabte 12 de setembre a les 12h a la Plaça Sant Domènec. “Tornarem a vèncer (I com ho farem)” és el títol que el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i la secretària general del partit, Marta Rovira, han donat a la proposta estratègica republicana per a l’independentisme, publicada en forma de manual polític.
 
ERC Manresa convida a la ciutadania a participar de la presentació del llibre, que presentarà l’alcalde de Manresa, el republicà Marc Aloy, i que comptarà amb la participació del vicepresident del Govern, Pere Aragonès, la consellera de Justícia, Ester Capella i la intervenció via telemàtica de Marta Rovira. L’acte també es podrà seguir des del canal de Youtube d’Esquerra Republicana de Catalunya (www.youtube.com/esquerratv).
 
El llibre Tornarem a vèncer (i com ho farem) va arribar a les llibreries el dilluns 7 de setembre. El dimarts 8 de setembre a les 18:30 h va tenir lloc una presentació simultània a diverses poblacions catalanes i a Ginebra, que es va retransmetre via streaming. Amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta estratègia a la ciutadania, el llibre s’ha estat presentant i es presentarà en actes presencials o telemàtics arreu del territori català.
 
Presentacions al Bages
Manresa serà l'acte de llançament d'una campanya de presentacions del llibre a la nostra comarca. Des d'ERC Bages han anunciat que hi ha previstes presentacions a més de 20 municipis que es duran a terme entre setembre i octubre. La propera setmana és el torn de Sant Fruitós de Bages – Dilluns 14, a les 19.30h, a la biblioteca municipal, i de Sallent – Divendres 18, a les 19h, a la plaça de la Pau-.