Bages

Notícia

9 coses que potser no sabies de Cristina Fabregat, candidata a l'alcaldia de Castellgalí

Municipals 2023
Coneix la candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Castellgalí
Cristina Fabregat i Sintes va néixer el 1973 a Barcelona. Des de ben petita, estiuejava a Castellgalí on la família es va acabar instal·lant. Actualment, hi continua vivint i des de fa uns anys també hi treballa. Va apostar per Castellgalí a l'hora de desenvolupar el seu negoci.

Fabregat és tècnica en Estètica Personal i Decorativa, regenta el seu propi negoci d'estètica i és sòcia i administradora d'una petita empresa familiar dins l'àmbit de la construcció. Durant molts anys, el teatre va ser una de les seves passions. Ha estat vinculada al món de la cultura a través de l'Elenc La Roda de Castellgalí.
L'any 2019 va esdevenir regidora a l'Ajuntament de Castellgalí, portaveu del Grup Municipal d'ERC i cap de l'oposició. Des de juliol de 2021 és consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural al Consell Comarcal del Bages.

En aquest article, descobrim 9 curiositats de la Cristina.

1. La seva emprenedoria li ve de ben jove. Va muntar el seu primer negoci, una botiga de llenceria, quan tenia divuit anys.

2. És una apassionada del teatre. Amb el grup de teatre l'Elenc La Roda de Castellgalí ha participat en actuacions d'àmbit amateur dels 12 als 28 anys.

3. Arran de la seva vocació d'actriu, va participar en la sèrie Rosa de TV3 i va guanyar un premi a millor actriu principal en un concurs de teatre amateur.

4. Enamorada de Castellgalí des del primer dia. Nascuda a Barcelona, fa 37 anys que hi estiuejava i 33 que hi porta vivint.

5. Actualment, és propietària d'un negoci d'estètica del poble. També és sòcia i administradora d'una petita empresa familiar també ubicada a Castellgalí.

6. Una de les seves grans aficions és practicar submarinisme. Ha "compartit estones" entre taurons i, fins i tot, els ha acariciat.

7. Una de les seves altres passions és viatjar i descobrir món.

8. Activa des de bon matí. Cada dia es lleva ben d'hora per fer la seva particular classe d'spinning a casa.

9. Amant de la pastisseria. Li agrada fer pastissos saludables. Per fer més amena l'estada a casa durant la pandèmia, se'n va fer un fart.