Esquerra Republicana de Balaguer

Notícia

Esquerra Republicana denuncia el bloqueig a un nou poliesportiu a Balaguer per part de l’oposició amb Roigé al capdavant

El Grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCat), Grup municipal Socialista (PSC) i Albert López (Regidor no adscrit) s’han abstingut en la votació per poder iniciar els tràmits per fer el nou Pavelló Poliesportiu al barri del Secà.

El Grup municipal d'Esquerra per Balaguer portava al ple l'aprovació dels tràmits per iniciar una nova zona poliesportiva al barri del Secà, el qual podria ajudar al fet que els clubs i les escoles puguin tenir zones alternatives entenent les necessitats de la ciutat.

Albert López ha estat el primer a abstenir-se defensant, tot fent memòria de les paraules del grup del PDeCat que “portar això a l’últim Ple no procedeix” tot i després confirmar la manca d’equipaments esportius dient que “falta lloc per les entitats esportives on practicar els esports i les competicions”. En el mateix sentit, el portaveu del PSC, Carlos Garcia, on ha expressat que “nosaltres també pensem com el senyor Albert López” on també ha deixat anar que “desconeixem el projecte i sabem que hi ha la intenció de fer una pista poliesportiva que ens sembla potser una bona idea però tenen una profunditat que no hem tractat i no entenem la urgència” tot i que el projecte ja s’havia parlat prèviament, quan ells també formaven part del Govern municipal tal com ha fet constatar el Paer en Cap, Jordi Ignasi Vidal.

Josep Maria Roigé, Portaveu del grup demòcrata ha iniciat la seva argumentació al·legant què “considero que el que ha dit l’Albert López des d’un punt de vista pràctic té tota la raó” fent referència al calendari electoral al·legant la complicació que és dur-la a votació. D’aquesta manera, la votació ha estat retirada pel mateix Paer en Cap pel bloqueig de l’oposició.

En un altre sentit, Josep Maria Colea del Grup municipal de la CUP, ha defensat que “sap greu que una proposta com aquesta, que a més es pot revertir, comencem a llençar-la ara perquè creiem que és una necessitat”.

D’aquesta manera, des d’Esquerra Republicana de Balaguer reiterem la necessitat de dotar Balaguer amb més espais esportius on les escoles, entitats i clubs esportius puguin continuar practicant sense haver d’aturar ni alterar la seva activitat. Així doncs, denunciem el bloqueig a una nova zona poliesportiva al barri del Secà per part del PDeCat, el PSC i el regidor no adscrit Albert López que veient la proximitat dels comicis del 26 de maig han decidit abstenir-se.