Esquerra Republicana de Balaguer

Notícia

Esquerra Republicana finalitzarà l'Escola Mont-roig i continuarà amb les millores d’altres escoles de la ciutat

Durant l'acte final de campanya l'actual Alcalde i candidat a l'Alcaldia de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, ha fet esment el futur conveni que el Departament d'ensenyament s'ha avingut a acceptar per finalitzar les obres de l'Escola Mont-roig.

D'aquesta manera, ben entrat l'acte final de campanya, Ester Guarné (nº2 d'Esquerra Republicana) ha anat esmentant diferents accions dutes a termes “amb el compromís de continuar fent feina i augmentar, progressivament, el canvi a la ciutat”. Per la seva banda, Kevin Bruque (nº3 de la candidatura) ha exposat que s'havia posat “l'Ajuntament allí on toca, ara tenim un Ajuntament del segle XXI” i on també ha enviat un missatge a la ciutadania exposant que “no podem deixar en mans dels qui havien destrossat l'Ajuntament les claus de la Paeria.” 

Finalitzant l'acte, Jordi Ignasi Vidal, candidat a l'Alcaldia i actual Alcalde la ciutat, ha anat exposant les futures accions a la ciutat com la presentació de la nova aplicació de l'Ajuntament de Balaguer i l'arranjament i millora de places i carrers. Altrament, ha expressat que havia aconseguit gràcies a la col·laboració de Carles Vega, Director Territorial dels serveis d'Educació, “el compromís de finalitzar les obres de l'escola Mont-roig gràcies a la implicació econòmica de l'Ajuntament”. Altrament, també l'Alcalde la ciutat ha exposat el compromís de continuar millorant els espais de les escoles de la ciutat.