Barberà del Vallès

Notícia

Eleccions

Cèsar Erill

El proper diumenge hi ha eleccions al Parlament Europeu.
La majoria de gent les veiem com una cosa allunyada de la nostra realitat, i la participació és molt minsa.
Realment no és així, ja que a Europa es decideixen, i cada cop més moltes lleis que ens afecten molt directament a tots nosaltres, per tant, ens convé tenir el màxim de representants progressistes, en contra de més retallades i a favor d’una major justícia social.
A més a més, en un moment tan important pel nostre futur com a país, és imprescindible tenir veu i presència a Europa, per explicar i defensar el Dret a Decidir de totes les nacions.
Un tercer motiu és que pensem que Josep Maria Terricabras és un gran candidat, i que la llista d’Esquerra Republicana, NEC i Catalunya SÍ, ha d’estar a Europa, fent sentir la veu de l’Esquerra dels Països Catalans.
Ens falta un any i sis dies per les properes eleccions municipals. En l’anterior butlletí us vam presentar el nostre candidat, Pere Pubill, i durant aquest any, des d’Esquerra de Barberà del Vallès  treballarem durament, per fer-vos arribar les nostres propostes, però sobretot, per escoltar les vostres.
El nou Barberà el farem entre tots, i per això us demanem un cop més la vostra col·laboració, perquè hem de fer molta feina per arribar a tothom.
A Esquerra som d’esquerres, perquè volem una societat més, molt més justa, som republicans i pensem que sense la ciutadania no podem fer res i som de Catalunya perquè estem orgullosos d’aquest país i de tota la seva gent, nascuda aquí o vinguda de fora, que amb el seu esforç, han fet el país que som i el que volem ser com a país, malgrat els intents de la dreta per tornar 50 anys enrere, perdent avenços socials de tota mena.
Comencem el #noupaís, entre tots, amb tots.

Cèsar Erill
Secció Local de Barberà del Vallès