Barberà del Vallès

Notícia

50 dies com a militant

Mireia Gil

“Estarem en campanya permanent fins al 9N” li sentia proclamar a Oriol Junqueras a l’acte final de campanya del passat mes de maig. L’havia sentit altres vegades dir frases amb la mateixa força però aquesta per a mi va ser especial, va ser decisiva. Era el moment de passar a l’acció, de formar part d’aquesta campanya.
Saps que has pres la decisió correcte quan comuniques a una amiga íntima de fa molts anys la teva recent militància al partit i la seva resposta és “Per fi! Ja era hora que et decidissis”. I la veritat és que té molta raó.
Sempre m’ha interessat la política del meu país i gaudeixo fent-ne tema de debat amb les amistats. Recordo amb molta emoció la Diada de 11 de Setembre, on una massa de gent barrejàvem Cants a la Senyera amb crits d’Independència.
Vaig decidir-me a fer el salt cap a la política activa perquè ha arribat el moment que Catalunya faci sentir la seva veu, expressi lliurament el seu anhel com a poble i aconsegueixi el que fa tants anys que demana: la llibertat.
Cal doncs, unir esforços. Cada petit gra de sorra és important i té molt de poder.
Però en aquest 50 dies he comprovat que formar part d’una Secció Local és molt més que això. Tinc la sort de tenir uns/es grans companys/es que em van rebre amb els braços oberts i em van fer sentir com una més des del primer moment. Per aquestes dates, estem començant a preparar el que serà el programa electoral per a les Municipals de 2015. Parlem, escoltem i debatem sobre la Barberà que volem, la Barberà del futur, una Barberà millor... Parlar, escoltar i debatre: democràcia en estat pur, tangible, real.
50 dies com a militant, 50 dies aprenent, 50 dies escoltant i donant la meva opinió, 50 dies de política per dins... I estic segura que en vindran molts més.
Si tens ganes de formar part de tot això, no t’ho pensis més, vine! Sumem esforços per aconseguir la Barberà i la Catalunya que volem!