Begues

Notícia

ERC guanyem les eleccions 14F a Begues! 858 gràcies!

A Begues, 858 gràcies! Som primera força!
A Begues, 858 gràcies! Som primera força!
Els resultats de les passades Eleccions al Parlament ha deixat ben palès que Esquerra Republicana és la primera força política a Begues, obtenint 858 vots que va representar el 25’41% dels vots emesos i amb una participació del 63’27%. Moltes gràcies per la vostra confiança amb el nostre projecte!

Quan Catalunya la lidera Esquerra Republicana, aquest país avança. I des d'ara mateix, treballarem per posar d'acord totes les forces independentistes i totes les forces sobiranistes, compromeses amb el dret a l'autodeterminació, de l'amnistia, compromeses amb la llibertat dels presos i les preses i el retorn dels exiliats i les exiliades, compromeses amb l'amnistia, per aconseguir el seu suport a la investidura d’en Pere Aragonès com a president de la Generalitat de Catalunya.

Necessitem un govern a la Generalitat de lluites compartides que cerqui la seva fortalesa en els grans consensos que tenim com a país, especialment després de la "mala notícia" de l'entrada de l'extrema dreta al Parlament.

Els republicans volem tenir un govern com més aviat millor! El país necessita un govern fort amb una majoria estable per donar resposta a la crisi actual, reconstruir el país des de la justícia social i caminar cap a la República catalana sobre la base dels consensos d’amnistia i autodeterminació.

En aquest sentit, les persones que formaran part de l’equip negociador del partit durant els propers dies seran la secretària general adjunta, Marta Vilalta, el president del Consell Nacional, Josep Maria Jové, el president del grup parlamentari, Sergi Sabrià, la número 2 d’ERC, Laura Vilagrà, i  per diferents equips de treball per àmbits temàtics.

Els resultats han deixat molt clar que la nova etapa ha de ser liderada per l’independentisme d’esquerres, que ha quedat per davant i és majoritari.