Begues

Notícia

Esquerra Republicana, sempre al vostre servei!

Els tres càrrecs electes del Grup Municipal d'ERC-AM a l'Ajuntament de Begues: Jaume Olivella, Marta Roig i Jaume Cornelles.
Els tres càrrecs electes del Grup Municipal d'ERC-AM a l'Ajuntament de Begues: Jaume Olivella, Marta Roig i Jaume Cornelles.
En primer lloc felicitem la Mercè Esteve Pi per la investidura com a alcaldessa. Et desitgem sort i encerts en totes les decisions del mandat.

En segon lloc, agrair a tota la ciutadania de Begues que va anar a votar el 26 de maig. I en especial agrair als 648 beguetanes i beguetans que ens van dipositar el seu vot i les seves esperances en Esquerra Republicana de Catalunya

I en tercer lloc, agrair la tasca d’en Josep Atsuara i Soriano com a company regidor del grup municipal de la passada legislatura 2015-2019 que deixem enrere. Gràcies infinites pel teu mestratge, rigor i ètica política al servei del municipi de  Begues.

Tanmateix, el nou grup municipal d’ERC ja està constituït. El conformem en Jaume Olivella i Riba, na regidora Marta Roig i Segura i en regidor Jaume Cornelles i Buñuel. Tots tres estarem fermament compromesos a treballar pel poble de Begues.

Defensarem de forma  aferrissada la llibertat del poble català, la justícia social, la no discriminació per raó d’origen, ètnia, religió, gènere o orientació sexual, per la dinamització socioeconòmica responsable del municipi, per l’educació de la ciutadania lliure i per una gestió pública dels serveis municipals que sigui responsable.

El model municipalista republicà que representem es basa en el reconeixement de l’Ajuntament de Begues com a autèntic govern local, alliberat de limitacions com la llei d’estabilitat pressupostària i establint un millor sistema de finançament local.

Farem valdre la nostra força municipalista i reclamarem que es retornin els superàvits de l’Ajuntament de Begues a la ciutadania en forma de millors serveis públics i amb l’execució d’inversions prioritàries.

I ho farem amb un estil de fer política a la republicana: diàleg, ètica política, transparència i democràcia participativa. 

Bona Festa Major d’Estiu a tothom!