L'ATENEU DE BEGUES
BEGUES
20.07.2016 . Número 4
actualitat
Ara és l’hora de més espais esportius! Aprofitem-ho!
Les Meses de Concertació (MC) són espais de relació entre els representants de la Diputació de Barcelona (DIBA) i els ajuntaments en els quals es contrasten les necessitats i s'acorden les actuacions que es desenvoluparan en el període de mandat així com els recursos que hi aportarà cada part. Com a conseqüència de les negociacions entre la DIBA i l’Ajuntament de Begues, l’Equip de Govern va anunciar la construcció d’uns nous vestidors al camp de futbol i un altre bar a la zona esportiva valorats en més de 500.000 € a la zona esportiva durant els anys 2016-2019. Un cop consultat l’estudi previ a l’avantprojecte creiem necessari que aquesta inversió prioritzi uns altres objectius de millora de la zona esportiva. Segons el Mapa d’Instal·lacions Esportives (MIE) de Begues el nombre d’espais esportius -camp de futbol i pistes del poliesportiu- està correctament dimensionat amb el nombre existent de vestidors. És a dir, les necessitats bàsiques de les instal·lacions estan cobertes. Tanmateix, entenem que calen nous espais de gestió i de magatzem. Però, des d’Esquerra Republicana creiem prioritari fer més terrenys de joc que són els espais essenciasl on els clubs esportius practiquen els seus esports. I per això proposem una modificació d’aquest estudi previ per  rendibilitzar al màxim els més de 500.000 € que DIBA dedicarà a Begues via Meses (ME). I concretament proposem crear tres pistes multiesportives cobertes on ara hi ha el camp de sauló, darrere les pistes de tennis.

Continua llegint >>

Documents relacionats

Actes polivalents que es podrien celebrar en la pista multiesportiva del camp de sauló al costat de les pistes de tennis de la zona esportiva municipal.
Actes polivalents que es podrien celebrar en la pista multiesportiva del camp de sauló al costat de les pistes de tennis de la zona esportiva municipal.
Begues necessita un model de turisme familiar sostenible

Durant els cinc caps de setmana d’abril, tots els divendres, dissabtes i diumenges, les famílies amb infants de tot el Baix Llobregat han pogut gaudir d’una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials, com ara packs familiars a museus, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, concursos, entre moltes altres promocions que cada establiment privat i molts ajuntaments de la comarca han preparat especialment per l’ocasió. Així doncs, les famílies d’arreu han pogut activar les promocions i descomptes a cadascuna de les activitats a la web del Consorsi de Turisme del Baix LLobregat.

Aquest és el model de dinamització turistica que desitgem! Però estem sorpresos del per què l’Ajuntament de Begues i la regidoria de turisme, no han organitzat cap activitat en aquesta exitosa campanya de turisme familiar d’àmbit comarcal. Precisament, aquest model de turisme de proximitat i familiar és un dels que més afavoreix al municipi, juntament amb el turisme esportiu i el turisme vinculat a món de la restauració.

Continua llegint >>

Campanya de Turisme Familiar www.elsupermes.cat al Baix LLobregat
Campanya de Turisme Familiar www.elsupermes.cat al Baix LLobregat
Observacions i suggeriments a les Ordenances Fiscals 2016 de la Llar d'Infants El Guinyol

Proposem la tarificació social dels preus públics dels serveis educatius de l'Escola Bressol Municipal de Begues.

Uns preus públics més justos i equitatius en funció de la renda familiar de les persones usuàries del servei.

Descarrega en PDF 


opinió
Josep Atsuara i Soriano
»
Regidor d'Esquerra Republicana Begues
Simplement decebedor
Sembla que l'empatia i la humilitat d'aquest Equip de Govern són indirectament proporcional al mal ús de l'autoritat i del poder. Fa la impressió que les propostes per millorar la gestió del municipi que provenen d'Esquerra Republicana són rebutjades de forma sistemàtica, independentment de la seva idoneïtat, per aquesta alcaldia i aquest Equip de Govern. Així, doncs, esdevé incomprensible com, encara en el dia d'avui, existeix una situació tan injustificable i tan vergonyosa: portem més d'un any i mig en espera de conèixer l'elaboració i la implantació del Pla de Gestió del Centre Cívic, la inversió més important de la història del municipi.

Continua llegint >> 


campanyes

GRUP MUNICIPAL I SECCIÓ LOCAL ERC BEGUES
TORRES VILARÓ, 4
08859 BEGUES
T. 645298354