Begues

Notícia

Novetats sobre la queixa conjunta al Síndic de Greuges sobre el passatge del carrer Major, 42

Grup Municipal ERC Begues: Jaume Olivella i Josep Atsuara.
Resposta del Síndic
Resposta del Síndic

 

El passat mes d’octubre, en Jaume Olivella, regidor i portaveu del grup municipal ERC Begues i en Ramon Guasch, regidor i portaveu del grup EB-ICV van presentat una queixa formal a la seu del Síndic de Greuges de Barcelona per considerar que l'acord adoptat en el darrer Ple de l'Ajuntament de Begues sobre el passatge entre el Carrer Major i Àngel Guimerà era lesiu pels interessos de l'Ajuntament amb indicis de malversació de fons públics. És per això que ambdós grups municipals van demanar la intervenció del Síndic de Greuges per tal que determini la veracitat dels fets.
 
El passat mes desembre, l’Adjunt General del Síndic de Greuges, el Sr. Jaume Saura Estapà, va sol·licitar a l’Ajuntament de Begues la informació pertinent de l’expedient administratiu del conveni urbanístic de la permuta del Passadís del carrer Major 42, per tal d’estudiar el cas en profunditat.
 
Recordem que ERC sempre ha defensat en tot moment que el passatge romangui obert, però sense perjudicar els interessos de l'Ajuntament, dels veïns i veïnes i dels comerciants de la zona a través d'un acord just i equitatiu amb el propietari del passatge.
 

Més informació aquí.