Bigues i Riells del Fai

Notícia

Reflexions després de 4 anys de regidora

Mayte Escobar i Gomera
Quan al 2014 en Joan Galiano em va proposar anar a les llistes per les eleccions municipals no tenia ni idea de l’aventura que estava a punt de començar.

En aquests tres anys i mig he vist tot el que es pot fer des de la política municipal i també que no pots agradar a tothom. Res no hagés estat possible sense les persones que m’han acompanyat. El sentiment d’equip ha estat autentica benzina. Tothom des de els tècnics i treballadors de l’ajuntament, els companys de l’equip de govern amb el lideratge indiscutible de l’Alcalde, hem consolidat un grup que ens ha permès assolir objectius i completar bons projectes.

L’objectiu: PRIMER LES PERSONES, ha estat assumit per tot l’equip.

Els resultats son evidents: el treball amb les associacions locals, millora de les ajudes directes a les famílies  complementant aquesta acció amb la reducció de la pressió fiscal, ens hem cregut i hem prioritzat les inversions en cultura i ensenyament, hem fomentat les iniciatives i el comerç local, hem fet feina efectiva amb les persones amb necessitats socials que ens han trobat sempre al seu costat per defensar els seus drets davant de bancs i grans empreses, hem apostat pel patrimoni cultural del nostre municipi i hem fet molta i segurament insuficient feina als nostres carrers amb l’objectiu de consolidar partides d’inversió que permeti al nostre municipi recuperar-se de l’oblit i de les mancances patides durant dècades.

Hem fet República.

I no només a nivell municipal, la Mancomunitat , ens al que pertany el nostre municipi, juntament amb Santa Eulalia de Ronçana, Lliçà d’Amunt i Lliça de Vall, ha donat tota una volta a la situació de 2014 ofegada en deutes i immersa en el cas “Nos”. Ara amb la presidència d’en Joan Galiano (president reelegit per primera vegada a la historia de la Mancomunitat) ha creat un espai on quatre colors polítics diferents, han pogut i han sabut treballar convertint aquest ens en model de gestió i eina que ens permetrà millorar la vida de tots els veïns i veïnes.

Gràcies! I com ens diu l’alcalde, digueu-nos com podem ajudar. Ens trobareu sempre i molt sovint al carrer a la vostra disposició.

Mayte Escobar i Gomera.
Regidora d’Ensenyament i Serveis Econòmics