Bigues i Riells del Fai

Totes les opinions

Joan Galiano i Peralta

Equivocar l’enemic per interès propi “la teoria del JO”

Unes de les coses més interesants que creia que faria a política era la de buscar consensos, punts en comú, projectes compartits i en definitiva sumar esforços per un objectiu ampli que beneficiés als ciutadans. Per desgracia aquest objectiu que humilment considero basic, allà pel 2011  ràpidament va quedar sepultat per l’actitud del que a les hores era l’alcaldable de Bigues i Riells (Joan Vila), sepultat literalment per la seva sentencia dins la taula de negociació prèvia a la seva investidura on ja va deixar clar qui era ell i com funcionaven els seus consensos “ –Jo soc qui més vots té i tinc que governar el municipi, d’entrada en minoria i si et portes be…ja parlarem mes endavant… “Aquesta actitud va ser la  predominant en un dels governs més convulsos de la historia del municipi, però no serem nosaltres, ara mateix,  qui descobrim al personatge, el que si van descobrir era que per sort la política no era això.

Joan Galiano i Peralta

Bigues i Riells del Fai, democràcia i convivència garantida per la ciutadania

Aquests darrers dies, en les declaracions dels agents de la Guàrdia Civil i del cap de la investigació, el senyor Daniel Baena, s’ha demostrat el que ja era presumible: la farsa i mentida sistemàtica que, des del seu inici, envolta aquest procés judicial per part de la maquinaria de l’Estat espanyol en contra de les institucions catalanes. En concret, aquests agents i el seu superior van plantejar un escenari de violència el 20 de setembre de 2017 al municipi que tinc l’honor de presidir, Bigues i Riells del Fai.

Anónim

Sobre la candidatura de Joan Galiano

Sóc una persona anònima que mai s’ha definit públicament sota cap formació política i per aquest motiu vull donar la meva opinió de la candidatura d’en Joan Galiano com a alcalde de municipi de Bigues i Riells sota el punt de vista del seu lideratge i no sota la vessant política. He tingut la gran sort de poder coincidir en el temps amb en Joan com a alcalde, en aquest temps en no pertànyer al territori he gaudit de l’èmfasi i la il·lusió que desprèn en quan ens explica i ens mostra racons, llegendes o històries tant del poble de Bigues com de Riells del Fai (ell sempre separa ambdós per assegurar-ne la identitat de cadascun) sempre diu un municipi, dos pobles.

Mayte Escobar i Gomera

Reflexions després de 4 anys de regidora

Quan al 2014 en Joan Galiano em va proposar anar a les llistes per les eleccions municipals no tenia ni idea de l’aventura que estava a punt de començar. En aquests tres anys i mig he vist tot el que es pot fer des de la política municipal i també que no pots agradar a tothom. Res no hagés estat possible sense les persones que m’han acompanyat. El sentiment d’equip ha estat autentica benzina.