Calafell

Notícia

ERC Calafell votarà en contra de tots els punts del ple extraordinari que tindrà lloc el 5 d'agost

  • Cada mes sense excepció es fa un ple ordinari

ERC Calafell votarà en contra de tots els punts del ple extraordinari que tindrà lloc el pròxim dia 5 d'agost. Cada mes es fa un ple ordinari i les raons del govern per no fer-lo és perquè no hi ha temes i perquè hi ha molts funcionaris de vacances, però la sorpresa arriba quan el consistori indica que tot i això, es farà un ple extraordinari el 5 d'agost.
Els motius pels quals ERC Calafell es posicionarà en contra en el pròxim plenari són que, la resposta de l'equip de govern es contradiu i que aquests arguments no convencen a ningú, és més, des del grup que encapçala l'oposició veuen una estratègia per tal que cap partit polític pugui fer propostes de mocions i que no hi hagi precs i preguntes d'aquests ni de la ciutadania i sobretot, quan hi ha temes que són sensibles i que han esclatat en els darrers dies.
Tal com ha indicat Carles Martin, portaveu i regidor d'ERC Calafell es tracta "d'una mordassa amb la qual no estem d'acord i conseqüentment votarem en contra per tal de reivindicar els nostres drets i de les calafellenques i calafellencs".