Calafell

Notícia

Èxit d'assistència a l'acte de presentació de l'alcaldable d'ERC Calafell, Òscar Albaiceta

Va tenir lloc aquest passat divendres dia 9 de setembre al Centre Cívic Cinema Iris i es va comptar amb la Marta Vilalta, secretària adjunta i portaveu d'Esquerra

Aquest divendres 9 de setembre va tenir lloc l'acte de presentació de l'alcaldable d'ERC Calafell, Òscar Albaiceta al Centre Cívic Cinema Iris. Un acte que va comptar amb l'assistència de prop de 100 persones, entre calafellenques i calafellencs, membres d'associacions de Calafell i membres d'altres seccions locals d'Esquerra Republicana del Baix i Alt Penedès. Entre els assistents cal destacar la presència de Marta Vilalta, secretària adjunta i portaveu d'Esquerra i de Carles Castillo diputat del parlament per ERC.
Prèviament a l'acte, es va organitzar una jornada de trobades per fer-li arribar a la Marta Vilalta una gran part de la realitat del municipi i que va començar amb un dinar de germanor a l'Hotel Antiga amb l'executiva i altres alcaldables d'Esquerra de la comarca. Posteriorment, es van desplaçar al port de Segur de Calafell on es van trobar diferents persones del partit amb persones d'entitats i d'associacions per tal de saber les inquietuds que tenen al nucli de Segur de Calafell. També van visitar al Museu de la Confraria i van finalitzar amb la visita al Bot de Calafell on diverses persones van explicar el seu funcionament. Una jornada que es va planificar amb la voluntat de treballar amb el territori.
Ja al Centre Cívic Cinema Iris, l'acte va anar a càrrec de la Sara Viñas, la qual el va presentar, l'Òscar Albaiceta i la Marta Vilalta. L'Òscar Albaiceta, calafellenc, empresari i regidor des del 2019, va explicar els motius pels quals és un bon candidat i la forma d'entendre la política. Va remarcar la necessitat de dialogar i d'escoltar, de cuidar de tots els barris de Calafell, de què la cultura torni a ser l'eix principal de les polítiques municipals, de potenciar l'educació, el treball i la formació, i de construir noves eines transformadores per millorar el municipi. Per finalitzar va incidir en la paraula "nosaltres" un terme que moltes vegades a la política, no s'utilitza i que hauria de ser primordial i principal.
Per la seva banda, Marta Vilalta, secretària adjunta i portaveu d'Esquerra, va afirmar els valors republicans i la necessitat d'escriure el futur a la manera republicana: en plural, per a tothom i alternativa als de sempre i va indicar que "en temps complexos no ens podem permetre deixar ningú enrere".
L'acte va finalitzar amb un petit refrigeri per a tots els assistents.