Caldes de Montbui

Notícia

Recuperem la festa major, recuperem la il·lusió

Quines ganes de festa major tenim!

És palpable i evident que després de l’aturada per la pandèmia necessitem una mica d’alegria compartida, per prova, la rapidesa en la qual algunes entrades es van exhaurir el divendres.

Des del març del 2019 hem passat moments molt difícils i és normal que necessitem divertir-nos,  socialitzar-nos i per això hem preparat una festa major totalment adaptada a les mesures de seguretat que encara hem de complir, però en definitiva, una festa major. I ja la tenim aquí, la nostra festa de tardor! 

Ens esperen més de seixanta activitats programades per a tots els públics que podrem gaudir principalment a la plaça de la Font del Lleó amb un escenari cobert i al Parc de Can Rius amb una gran porxada i les seves terrasses, gestionades per entitats.  

Com que estem obligats a controlar l’aforament, cal fer reserva de localitats pels espectacles a www.caldescultura.cat o al Museu Thermalia. Algunes activitats tindran un cost simbòlic d’un euro per intentar evitar l’absentisme i tenir cadires buides, en detriment d’altres persones que hi voldrien anar. 

Els concerts acabaran a les 0.30 h de la matinada i després hi haurà música fins a les 3.00 h, quan hauran de tancar les terrasses i restarà només mitja hora per desallotjar el parc de Can Rius. L’entrada al parc serà lliure fins a omplir aforaments de les terrasses i hi haurà control d’accés als espectacles de la porxada instal·lada.

Com és tradició a Caldes, no hi ha festa sense capvuitada, i enguany també recuperem una versió adaptada a la situació pandèmica vigent. 

Una festa així es fa de la mà de moltes persones i requereix moltes hores de preparació i per suposat de diners. Per això agraïm la implicació de tots els tècnics municipals, dels cossos de seguretat, de la brigada, de totes les entitats, colles de cultura popular, artistes i associacions i espònsors que hi participen.

Davant de qualsevol canvi us recomanem seguir caldescultura.cat i a les xarxes socials de l’ajuntament i de @caldescultura. 

Per acabar, us demanem molta prudència, el Covid19 encara està entre nosaltres i és imprescindible seguir totes les mesures de seguretat. Fem-ho pel bé de tots i totes, això sí, gaudiu-la! Nosaltres ho farem. Bona festa major! 

Núria Carné
Primera Tinenta d’Alcaldia


Article publicat al Calderí del 5 d'octubre de 2021