Caldes de Montbui

Notícia

Nou parc de La Bolera, espai verd i millor qualitat de vida

En la darrera sessió plenària del mes de gener es van aprovar les últimes expropiacions així com l’aprovació definitiva del projecte d’enderroc dels edificis que ocupen la zona verda que hi ha entre els carrers Buenos Aires, Aparici, “Moreño” i Santo Domingo. Aquest és un pas administratiu més que ens apropa al somni de moltes veïnes i veïns del barri de la Bolera: obrir un nou espai verd en una zona densament poblada, amb carrers molt estrets, sense cap espai verd i tou. El nou parc públic és una necessitat real per un barri amb dificultats importants de mobilitat i de convivència entre vehicles i de vianants.

Però no només això, també re urbanitzarem els carrers del seu perímetre, convertint-los en carrers de plataforma única. Tot plegat és un primer pas en la transformació de la Bolera, i ha de servir de mostra del que hauran de ser, en el futur, els carrers George Lawrence, Santo Domingo, Aparici, Buenos Aires i Migdia.

Continuem així amb la transformació i millora constant del nostre poble. Recentment, ho hem vist amb la nova plaça Catalunya i la millora dels carrers Rector Alemany i el primer tram del carrer Sant Pau, amb un nou paviment, l’eliminació de barreres arquitectòniques, el soterrament dels serveis aeris i la millora de la seguretat de la cruïlla. Aquest tram dóna continuïtat amb el carrer Font i Boet fins a la plaça de l’església.

Estem convençudes que aquests exemples de millora parlen per sí sols i ajuden a visualitzar a tothom que hi ha canvis que són necessaris, com la futura reforma de l’avinguda Pi i Margall que tard o d’hora caldrà afrontar. Per ara, esperem que en un curt termini, puguem gaudir d’una nova zona verda i d’una mobilitat accessible, segura i sostenible al barri de La Bolera que millora la qualitat de vida i ajuda a fer de Caldes un poble per ser feliç!