Calella

Notícia

L’executiva d’ERC Calella proposa Xavier Ponsdomènech, com a candidat a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2023

L’executiva local d’ERC Calella proposa l’actual portaveu, Xavier Ponsdomènech i Basart, com a candidat a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2023
 
L’executiva local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Calella, reunida avui dimarts, 1 de març, ha aprovat avalar Xavier Ponsdomènech i Basart com a candidat a l’alcaldia de Calella a les eleccions municipals de maig de 2023.
La secció local té obert el procés d’elecció de cap de llista, que culminarà el proper dissabte 5 de març, amb la celebració d’una assemblea en la qual la militància del partit a Calella està cridada a votar la persona que encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Calella als propers comicis locals.

Xavier Ponsdomènech i Basart és l’actual portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Calella. Regidor i cap de l’oposició des del maig de 2019. Empresari tèxtil, amb una dilatada experiència en el teixit associatiu de la ciutat. També a nivell nacional, com ho demostra el fet que va ser adherit a Sobirania i Progrés, incorporat a la Plataforma 10 mil a Brussel·les, donant suport actiu a la consulta sobre la independència a Arenys de Munt i coordinant la Plataforma Calella decideix. Escollit per promoure l’Assemblea Nacional Catalana com a part dels secretariat nacional arreu del país i a la ciutat com a coordinador i participant en projectes de coordinació de la Via Catalana i del 9-N.  
 
Calella, 1 de març de 2022

[Notícia a RCTv] 
https://www.radiocalellatv.cat/lexecutiva-desquerra-avala-la-candidatura-de-xavier-ponsdomenech/