Calella

Notícia

ERC Calella s’absté en la votació de Soufian Laroussi com a president de GESTVIA

gestvia
Consell Administratiu Gestvia
Aquest dimecres 23 de novembre es va reunir de manera extraordinària el Consell d’Administració de GESTVIA tenint com a únic punt de l’ordre del dia nomenar un nou president. ERC Calella, abocant a la responsabilitat i amb l’objectiu de no posar més entrebancs al dia a dia de GESTVIA, va decidir abstenir-se a la votació facilitant així el nomenament de Soufian Laroussi com a president de l’empresa municipal viària de Calella.
 
De tota manera, ERC Calella vol expressar el seu malestar amb el redactat de la convocatòria que deia el següent: “Donar comptes del cessament com a membre del Consell del Sr. Josep Torres; presa de possessió i acceptació del càrrec per part del nou membre Sr. Soufian Laroussi;  nomenament del nou President i ratificació si s'escau del Vicepresident; revocació dels poders actuals i atorgament d'uns de nous en favor dels qui resultin nomenats president i vicepresident”. Aquest redactat ja expressava de manera inequívoca que el Sr. Laroussi seria anomenat president de GESTVIA, una nova mostra del despotisme amb què actua l’actual govern. Així Laroussi va rebre el suport de l’equip de govern (PDeCAT-Junts per Calella i PSC) i C’s i les abstencions d’ERC, Calella en Comú i CUP.
 
Durant el Consell Administratiu de GESTVIA també es va notificar la renúncia del vicepresident, el Sr. Guillermo Gomis de C’s. Així, després d’una votació amb el mateix sentit de vot que la de la presidència, la vicepresidència recaurà en el Sr. Albert Torrent, del PDeCAT-Junts per Calella. Quan Torrent no va dir de la seva intenció d’ocupar el càrrec durant el debat previ, demanat pels consellers a l’oposició, deixant d’aquesta manera tancada la possibilitat a qualsevol negociació.

Els consellers d’Esquerra Republicana de Calella desitgen tota la sort i encert a la nova presidència de GESTVIA alhora que reclamen la construcció del nou aparcament necessari per a l’ampliació de l’hospital i una transparència que en els darrers anys no s’ha visibilitzat. ERC Calella es posa a la disposició del Sr. Soufian Laroussi per col·laborar en tot el que faci falta per poder tenir una Calella millor.