Calella

Notícia

ERC sol•licita a l’equip de govern que la bandera estelada onegi a la Plaça de l’Ajuntament fins a l’assoliment de la independència

Esquerra Republicana de Calella demana que es torni a hissar l'estelada al pal situat a la Plaça de l'Ajuntament com a senyal de lluita per a la plena sobirania del poble català.

Coincidint amb la Marxa per la independència, organitzada per l’ANC Maresme i celebrada dissabte passat entre els municipis de Canet de Mar i Calella, Calella va hissar l'estelada al pla de la Plaça de l’Ajuntament de la nostra ciutat i a parer del nostre partit hi hauria de romandre fins que Catalunya esdevingui un estat propi.

Des d’ERC considerem que la presència de la bandera estelada al bell mig de la plaça simbolitza el desig de molts catalans i catalanes, molts calellencs i calellenques, d’aconseguir la plena llibertat pel nostre país. En aquest sentit, valorem el gest de l’equip de govern per la participació que va tenir en el desenvolupament de la Marxa però, no obstant això, lamentem que ahir, dilluns, l’estelada ja es retirés de la Plaça.

Des d'ERC es recorda, a més a més, que Calella va adherir-se a l'Associació de Municipis per a la Independència, associació que agrupa ja 505 ajuntaments a dia d'avui, ajuntaments que es comprometen a treballar, de forma institucional, a favor de la independència. Per ERC, mantenir l'estelada en el pal de forma permanent és un gest totalment coherent amb el fet de pertànyer a aquesta associació i promoure els valors de la llibertat del nostre poble.

Estem vivint moments molt durs i alhora molt esperançadors ja que som conscients que la pròpia realitat ens està fent avançar més decididament cap a la nostra llibertat com a país. Moments tant importants requereixen també decisions valentes. No podem fer ni un pas enrera. Des d’ERC volem demanar al consistori que la bandera estelada onegi a la Plaça de l’Ajuntament fins a l’assoliment de la independència del nostre país


Calella, 31 de juliol de 2012