Calella

Notícia

ERC s’imposa, també, a Calella

Esquerra Republicana ha estat la força més votada en les eleccions generals celebrades aquest 28 d’abril a Calella. Uns comicis que han tingut una participació registrada del 74,38%, el que significa que 9.574 persones han exercit el seu dret de vot a la ciutat.

Amb 2.798 vots, que es tradueixen en un 29,54% del total, el grup republicà s’ha imposat com a clar guanyador de la jornada electoral, superant per 11 punts al PSC, segona força més votada.

Xavier Ponsdomènech, alcaldable de la formació, ha volgut "agrair a tots els veïns i veïnes que han fet confiança a Esquerra. Per la llibertat, hem guanyat". Així com, Ponsdomènech també ha senyalat que "ara cal seguir treballant i treballant, amb fermesa i compromís, per les persones, pels calellencs i calellenques, pel seu benestar, contra la repressió i per la democràcia. Amb vocació de servei i, sobretot, amb molta il·lusió".

Sota el lema #VaDeLlibertat, Esquerra Republicana ha guanyat les eleccions espanyoles a Catalunya, amb 15 diputats i victòria a les demarcacions de Girona, Lleida, Tarragona i també a la capital catalana, Barcelona.