Calella

Totes les opinions

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 26 (3r TRIMESTRE 2018)

D’on venim, i a on anem

. Hem demanat en diverses ocasions la creació d’un espai web i intranet específic per a entitats de la ciutat (per a gestionar peticions i demandes de material, reserva d’espais, calendari d’activitats...). Necessitem creure’ns que des de l’Ajuntament podem acompanyar a les entitats, no per treure’n rèdit polític particular. Això requereix un treball constant i un aire fresc que actualment és innexistent.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 26 (3r TRIMESTRE 2018)

Iolanda Matas, nova candidata i portaveu d’ERC Calella

Ens trobem a menys d’un any de les eleccions municipals. Unes eleccions que encarem amb il·lusió renovada. Durant aquest 2018, ERC Calella hem augmentat el nombre de militants a la secció local en més d’un 25%. Hem ampliat l’executiva, fent-la més plural i diversa, que s’assembli al màxim a la diversitat social de la nostra ciutat. Volem una ciutat més participativa i cohesionada, on tothom se senti escoltat pel govern municipal.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 25 (2n TRIMESTRE 2018)

Sobre les inversions necessàries en els equipaments esportius de la nostra ciutat

Sobre les inversions necessàries en els equipaments esportius de la nostra ciutat En el ple del 3 d’octubre de 2016 el grup municipal d’Esquerra Republicana vam presentar una moció, que es va acabar aprovant per unanimitat, per demanar a l’equip de govern que es fes una llista que recollís quines inversions calia fer en els diferents equipaments i instal·lacions esportives municipals. La finalitat de fer aquest exercici era poder saber les mancances importants i a partir d’aquí poder programar, en els diferents exercicis pressupostaris, els diners necessaris per anar solucionant de forma planificada aquestes mancances, i fer-ho essent coneixedors del conjunt de necessitats.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 24 (1r TRIMESTRE 2018)

ERC demana a l’alcaldessa que no decideixi unilateralment sobre compromisos de l’Ajuntament, en relació a esdeveniments, que vagin més enllà del mandat, com el centenari de la Volta Ciclista Catalunya, sense el consens de tots els grups municipals

ERC demana a l’alcaldessa que no decideixi unilateralment sobre compromisos de l’Ajuntament, en relació a esdeveniments, que vagin més enllà del mandat, com el centenari de la Volta Ciclista Catalunya, sense el consens de tots els grups municipals   L’alcaldessa va fer públic als mitjans de comunicació, el mateix primer dia de l’edició d’enguany, el seu desig que la nostra ciutat aculli l’etapa inicial de la Volta Ciclista Catalunya pel seu centenari.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 24 (1r TRIMESTRE 2018)

ERC Calella proposa celebrar un procés participatiu obert a tota la ciutadania per escollir el nom de l'actual escola Dr. Carles Salicrú

ERC Calella proposa celebrar un procés participatiu obert a tota la ciutadania per escollir el nom de l'actual escola Dr. Carles Salicrú ERC Calella, a través del seu grup municipal a l’Ajuntament de Calella, ha fet arribar al govern municipal la proposta d’organitzar i celebrar un procés participatiu obert a tota la ciutadania per escollir el nou nom de l’actual escola Dr. Carles Salicrú.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 23 (4t TRIMESTRE 2017)

Apel·lem als valors fonamentals per implementar la República i barrar el pas al bloc del 155  

Apel·lem als valors fonamentals per implementar la República i barrar el pas al bloc del 155   Des d’ERC defensem els valors fonamentals davant el bloc del 155 i la repressió policial, judicial i política de l’Estat   Us demanem el vostre vot per: La llibertat dels presos polítics Aturar l’aplicació de l’article 155 Restituir les institucions catalanes Acabar amb la repressió Implementar la República  Volem que la ciutadania de Catalunya progressi, i no hem de demanar permís a un estat que depèn dels interessos d’uns pocs  Volem una nova República amb un estat del benestar inversor i proactiu, que generi autonomia i emprenedoria a les persones beneficiàries i no pas dependència  A partir del 22 de desembre, volem un Govern fort que implementi la República     Com va escriure l’Oriol Junqueras, cap de llista d’Esquerra Republicana, des de la presó el passat 12 de desembre "Lluiteu, lluiteu per un poble que plora, no ploreu per un poble que lluita”.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 23 (4t TRIMESTRE 2017)

Hem fet propostes al pressupost del 2018, tot i que no han estat acceptades pel PDeCAT i el PSC

Hem fet propostes al pressupost del 2018, tot i que no han estat acceptades pel PDeCAT i el PSC   Des d’ERC Calella hem fet arribar les propostes que resumim a continuació, amb la voluntat que s’incloguessin en el pressupost del 2018 de l’Ajuntament de Calella.   Augmentar la dotació econòmica de les convocatòries de subvencions a entitats culturals i esportives. Augmentar els diners fins a 60.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 22 (3r TRIMESTRE 2017)

Defensem la democràcia! El dia 1 d’octubre, estem convocats!

Defensem la democràcia! El dia 1 d’octubre, estem convocats! Malgrat totes les traves, amenaces, coercions i guerra bruta per part de l'estat i els seus ressorts, el proper 1 d'octubre els catalans i les catalanes podrem exercir lliurement la nostra sobirania i decidir a les urnes el nostre futur polític. El passat 11 de setembre vam tornar a sortir al carrer, vam tornar a fer una Diada amb una manifestació a Barcelona pacífica, reivindicativa i festiva.

PUBLICAT AL CALELLAÉSMÉS 21 (2n TRIMESTRE 2017)

Per la democràcia, i la República Catalana

Som a la recta final del procés que passa per la celebració del referèndum, no hi ha marxa enrere. Tenim un Govern de Catalunya ferm, demòcrata, que ho té clar: davant les amenaces, democràcia. Des d’ERC Calella fem una crida a tots els calellencs i calellenques a posar-se al costat de la democràcia, de mantenir la fermesa, la dignitat, la lluita, per no defallir després de la força ciutadana que ha accelerat aquest procés, des de baix, de forma absolutament pacífica i exemplar.