Cambrils

Notícia

ERC i Junts fan un balanç negatiu un any després de la moció de censura

regidors
regidors
Els dos líders municipals d'ERC, Camí Mendoza -exalcaldessa- i de Junts, Lluís Abella -exprimer tinent d’alcalde-, han detallat en roda de premsa els incompliments per part de l'equip de govern per argumentar que la moció estava ‘injustificada’ tot denunciant que no tenen cap projecte propi i es dediquen a continuar amb les accions de l'anterior govern. També han volgut denunciar el manteniment i neteja de la ciutat i han acusat de paràlisi i manca de lideratge a l'alcalde Oliver Klein.  

En relació a la temporada turística, Camí Mendoza ha volgut destacar que : "Nosaltres volíem modernitzar la imatge de les platges per adaptar-les allò que esperen a dia d’avui els cambrilencs i els turistes i el que han fet es recuperar la imatge de descontrol i deixadesa". D'aquesta manera ha volgut deixar palès la manca d'acompanyament a les guinguetes, la presència de grups electrògens i la gestió del mobiliari

Mendoza ha acusat al govern de continuisme i la paràlisi tot afirmant que l'equip de govern no té cap projecte propi que no hagi estat iniciat, redactat, i pressupostat econòmicament pel Govern encapçalat per ERC com es el cas de les grans actuacions de la Rambla Jaume I o l'av. de l'Esport. "Anuncien nous projectes nous però de difícil execució i sense dotació pressupostària".
 
S'ha volgut denunciar també per part de l'equip de govern de l‘abandonament de la recerca de consens en temes cabdals, el que moltes vegades ha significat una manca absoluta de transparència. Aquesta manca de transparència i compromís també es palesa en l'absència d'un Pla d'Actuació del Mandat que és el que hauria de servir per posar en coneixement de la ciutadania del projecte de govern i que ha de permetre la rendició de comptes.

Camí Mendoza va voler fer émfasi en un dels motius que van sustentar la moció era una suposada millora de la neteja  "es pot constatar que Cambrils està més brut que mai. Ens van prometre una augment del servei de neteja durant la temporada d'estiu de la que no hi ha cap constància. Només cal passejar pels carrers del municipi per veure en quin estat es troba"

Finalment, Mendoza va voler qüestionar tot un seguit d'accions qüestionables per la manera de fer del govern: com la cessió de les antigues instal·lacions de TVCambrils als Escoltes i als veïns del barri de l'Eixample sense unes condicions dignes; la demolició de l'antiga estació de tren; la no convocatòria dels consells de barri d'alguns barris cambrilencs, la no dissolució de l'empresa Ingesòl, etc. "Un any després de tot allò que va 'motivar' la moció, el govern actual té el mateix problema que tenia l'anterior govern: tenir l'NMC dins. On són tots els projectes que han anunciat però que no estan ni fets? El que està passant no s'ho mereix Cambrils".