Cambrils

Notícia

ESQUERRA REPUBLICANA PRESENTA EL SEU PROGRAMA DAVANT L’ASSOCIACIÓ DEL POBLE ROMANÍ DE CAMBRILS

Representants de l'Associació del Poble Romaní junt amb membres d'Esquerra Republicana
Representants de l'Associació del Poble Romaní junt amb membres d'Esquerra Republicana
El dijous 16 de maig, una representació de la llista a les properes eleccions municipals d’Esquerra Republicana de Cambrils i diversos membres de l’Associació del Poble Romaní de Cambrils van mantenir una reunió per compartir objectius de cara als propers anys.

Per part d'Esquerra Republicana es van poder presentar les línies generals de programa posant en comú les propostes de participació, inclusió i cohesió, educació i ocupació.

Segons Camí Mendoza: “Ha estat durant aquest mandat que s’han posat en marxa els Projectes d’Intervenció Comunitària, perquè nosaltres creiem un Cambrils cohesionat, capaç de sumar des de la diversitat”.

Des de l’Associació es va voler mostrar la voluntat d’implicar-se en el teixit social del municipi per tal de ser una part activa de Cambrils. En aquesta línia també va mostrar la voluntat de que membres del Poble Gitano, s’impliquin activament en la militància política dels diferents partits.

Així mateix va voler traslladar una sèrie de temes per treballar amb l’horitzó del proper mandat de l’Ajuntament, com són un pla de xoc per combatre el fracàs escolar, programes de formació i orientació laboral, la visibilització del Poble Gitano o l’atenció a la pobresa infantil.

Durant la reunió es va tractar la creació d’una Taula de Treball amb l’Associació per tal de poder compartir estratègies.