Camp de Tarragona

Notícia

Camí Mendoza Mercè: ‘Ens sentim molt fortes per afrontar el nou paper que farem per defensar els interessos dels cambrilencs i les cambrilenques’

L'acte de suport celebrat avui a Cambrils.
L'acte de suport celebrat avui a Cambrils.
L’alcaldessa i l’equip d’Esquerra a l’Ajuntament de Cambrils rep el suport de càrrecs electes municipals i comarcals de la demarcació i d’altres ciutats catalanes abans d’afrontar la moció. 
 
L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza Mercè, i els regidors i les regidores d’Esquerra Republicana de l’equip de govern de l’Ajuntament de Cambrils han rebut, aquest matí, l’escalf i el suport de càrrecs electes municipals i comarcals d’arreu de la demarcació, diputades i diputats i alcaldesses d’altres municipis de Catalunya, just abans de sotmetre’s a una moció de censura que posaria fi a sis anys d’alcaldia republicana.
 
La diputada Raquel Sans Guerra ha presentat l’acte de suport que s’ha celebrat a la plaça de l’Ajuntament de Cambrils i ha destacat precisament que era “un dia trist perquè entenem que Cambrils perd un projecte col·lectiu, format per bones persones i que s’estimen la ciutat”, enfront “els interessos particulars i partidistes d’una aliança estranya i en un moment complicat”, perquè “aquí no s’ha volgut parlar, s’ha buscat una aliança que dona una alcaldia a un projecte personal”. La diputada i vicesecretària general de Dones d’ERC ha afegit que “som aquí per demostrar que el d’Esquerra és un projecte col·lectiu, de persones i de país. Demostrem que la sororitat i una manera diferent de fer les coses és possible”. De cara a les municipals del 2023, ha demanat que la ciutadania “doni suport a una candidatura que seguirà treballant per Cambrils”.
 
L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó Saus, ha parlat en nom de les quatre alcaldesses vingudes de fora de la demarcació tarragonina: Mireia Ingla Mas, alcaldessa de Sant Cugat, Aurora Carbonell Abella, alcaldessa de Sitges, i Olga Arnau Sanabra, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. Agnès Lladó ha manifestat que “la gent d’Esquerra ens posem en política perquè serveix per transformar la vida de les persones, per posar-les al centre, que gaudeixin d’un millor benestar, i això es fa acompanyant-les, generant confiança i credibilitat. Això és el que ha fet molt bé la companya Camí junt amb els seus companys regidors”. I ha recordat que la pandèmia “ens ha deixat una emergència social que necessita polítiques que posin les persones en el centre. El que passa avui aquí a Cambrils són interessos personals i partidistes que no tenen res a veure amb el que la gent necessita”.
 
Finalment, ha intervingut Camí Mendoza per agrair en nom seu i de l’equip de regidors i regidores la mostra de suport de tots els càrrecs electes presents en l’acte. “Són moments difícils a nivell personal però ens encoratgeu per afrontar aquesta nova etapa. Aquests darrers quinze dies han estat molt feixucs, però avui amb totes aquestes companyes i companys d’Esquerra em sento més forta que mai”. L’alcaldessa ha acabat assegurant que “ens sentim molt fortes per afrontar el nou paper que farem a partir d’ara per defensar els interessos dels cambrilencs i les cambrilenques”.